КАКВО СЕ СЛУЧВА С ВРАГОВЕТЕ НА КОСТАДИНОВ?

https://svobodnoslovo.eu/politika/kakvo-se-sluchva-s-vragovete-na-kostadinov/122799 SvobodnoSlovo.eu
КАКВО СЕ СЛУЧВА С ВРАГОВЕТЕ НА КОСТАДИНОВ?

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Вчера по обяд е бил пребит от мъже с качулки отцепелият се от Възраждане общински съветник от СОС Иван Алексиев. Той, заедно с доста хора от столичната организация, напусна партията. Поредният разочарован. Както е стара партийна традиция, не само беше обиждан и клеветен, но и заплашван. Нищо ново, поне за мен. Миналата година получих също заплахи - не само за себе си, но и за съпруга си и детето си. Наложи се дълго време да вземам мерки за безопасността си и за тази на семейството си. В личен разговор с човек, близък до ръководството на Възраждане, бях посъветвана да си затварям устата, защото враговете на партията не живеели дълго. Почти публична тайна е, че КК има списък с враговете си и дори съм чувала да е споделял, че аз съм на първо място в списъка "до стената". Заплахите със смърт, Белене, концлагери и разстрели, постоянно се използват от ръководството и членове на партията, без прокуратурата и службите да си мръднат и пръста.

За заплахите срещу сина ми и съпруга ми по ел. поща уведомих ГДБОП, Киберсигурност. Колкото от оня свят съм получила писмо, толкова и от тази служба. Много хора, получавали заплахи при напускането си на партията, не смеят дори да се обадят от страх за себе си и семействата си.

Кафяв терор цари във Възраждане. Който не е съгласен с Костадинов, отнася цялата омраза и агресия на партията. Там, където се разпределят толкова много пари на хора, излезли от дъното на обществото, няма милост. Да не искате пак в Максуда да се върнат някои? За по 160 000 доход на месец не само се заплашва, но и се пребива.

Господин Алексиев е бил заплашван, за да напусне мястото в СОС. Защото там вече започват много скъпи договорки, а КК иска да има повече карти в тестето. За личният му отмъстителен и злобен характер няма да говоря, но всеки, който го познава лично, ще разбере какво искам да кажа.

Само преди три дена в коментар на един сайт човек от партията от Плевен ми препоръча да си сложа въжето, иначе той щял да дойде да ми помогне и ми напомни, че съм "предвидена за заличаване от избирателните списъци", а процесът нямало да ми хареса. Отворете който и да е профил на ръководството на партията и напишете на търсачката думите "Смърт", "Разстрел", "Белене", "Урановите мини", "Възмездие". Вижте коментарите на феновете на партията.

Възраждане започва да се срива, както се вижда от резултатите от последните избори, което явно довежда ръководството до истерия и агресия. Надявах се, че само си говорят и не им стиска да предприемат нещо. Но може би съм се лъгала.

Този път се надявам полицията и прокуратурата да си свършат работата. Защото утре някой от списъка може да го намерят и мъртъв!

Елена Гунчева-Гривова

26 Коментара

Червената шапчица

7 months before

Li'l Red Riding Hood пита: - като не одобрява "Възраждане", защо този се явява на избори от името на "Възраждане"....

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

отцепелият се от Възраждане общински съветник от СОС Иван Алексиев е ренегат и предател. Никой не обича предателите.

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Гунчева, веднъж предател, цял живот предател.

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Гунчева, ти като не одобряваш "Възраждане", защо беше депутатка в НС от името на "Възраждане"....

Коментирай

Анонимен

7 months before

Аз бях един от онези, които вярваха в думите на Костадинов. На местните избори обаче разбрах, че по една или друга причина обслужва статуквото. Ако кмет на София бе Григорова, сега сглобката щеше да е паднала от власт. Вместо падане - започват промени в конституцията, с които те ще си гарантират оставане във властта завинаги - орязване на т.н. служебно правителство назначавано от президента, двойно гражданство за депутати и министри. В допълнение, сглобката ЗАСИЛВА военната си помощ за Украйна чрез приемане на украински пилоти и тяхното обучение, приемане на украински части в България --- това на практика значи влизане на България във войната. Когато тук започнат да летят ракети и снаряди, гласуващите естествено ще се изнесат на запад, а ще гинете вие и вашите деца. Това благодарение на Костадинов.

Коментирай

Вълк единак

7 months before

Шапке, питай... питай, защото с питане Наебаха на Спиридон жена му !

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Вълк единак, не се казва "Наебаха на Спиридон жена му !", а се казва "ощастливиха" на Спиридон жена му ! Вълк единак, ловецът ти резна яйцата и чурката и сега ти можеш само да гледаш и с тънко гласче да коментираш...

Коментирай

Вълк единак

7 months before

Шапке, ела да ти ги покажа и чурката и яйцата! На бас, че ще останеш доволна и ще бъдеш щастлива!

Коментирай

Историкът

7 months before

Случва се това което се случва - бой и сръбска музика!

Коментирай

За една пробита ПеПейка

7 months before

То да беше САМО ТОВА?! Повсеместно Е! Истината е, че Костадинов ръководи партията като ЕТ и ТОВА Е НЕДОПУСТИМО! Това му изяде главата. Обградил се е с "хора" които не струват 5 пари (османски) - в центъра и по места! Защо е така, а най-съществения въпрос на въпросите?! Няма как при това положение да се случи какъвто и да било успех за партията, ако може да се нарече партия - не само Възраждане, а въобще онова политическо представителство повсеместно и в частност в Народното събрание. Това е БЕЗУМИЕ! Костадинов декларира, че в публичната власт и управление ЦАРИ ПОВСЕМСТНА АНТИСЕЛЕКЦИЯ ОТ НЕМОЖАЧИ! Ми какво да кажем за него и неговата формацийка, а?

Коментирай

Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

7 months before

Елате ги вижте примерно в Кюстендилско и Пиринско, а! В Благоевград заради "умнокрасивата" Цветка не вкараха дори един общински съветник! В Дупница с криминален кадър, верен на ГРОБ - обслужиха статуквото, ама им излязоха криви сметките. В Кюстендил да не говорим - един пак криминален Рекалийски - овладял структурата и заради него на едно партийно събрание щяха да се изпобият и сега прокуратурата ги разследва ужким, а реално един прокурор се е облажил с едни рушвет и нещата засега са стопирани! И зад всичко туй ко прозира, а? Личният користен интерес на ПеПейкин - НИЩО ДРУГО!

Коментирай

Какво се случва?

7 months before

Онова което се случи с ВМРО, ЪТЪКА, НФСБ и всуе ЛЪЖЕПАТРИОТИ! Ето това се случва.

Коментирай

Все повече ще се случва!

7 months before

Истината е много проста. Възраждане не са партия в класически смисъл, а по примера на оттеклата в анала на историята АТАКА - индианско племе с вожд. По примера на ГРОБ. Коци си ги селектира верни Неможачи, за да търгува политически. Но, от време на време, а все по-често "управлението" излиза извън контрол и се случва това което се случва.

Коментирай

Пейрин

7 months before

Пак скалъпен побой...кой ли вярва вече на измислените от посолството провокации...

Коментирай

Хааа

7 months before

В Кюстендилско координацията е на един лольо - Димчо Димчев. Тоя е толкова зле, че не става даже за портиер, а те го направиха законодател! ЕТО ТОВА СЕ СЛУЧВА!

Коментирай

До Пейрин!

7 months before

Тия ги обяснявай на клиентелата на ПосолствоТо! НЕ НАМ! Действително Възраждане напролет бе подкрепена и от доста интелигентни, образовани и критични хора. Обаче тези хора не са дали вересия! На лумпенската селекция на КК. Наесен пилците се оказаха 1/3 от онези напролет. И според КК това "било отлично". Ако някой загуби местните избори, то това е Възраждане. Показвайки че формированието е възможно най-далече от всички участници от дефиницията за Партия. Истината е, че КОСТАДИНОВ Е САМО ЕДИН ПОЛИТИЧЕСКИ ТЪРГОВЕЦ.

Коментирай

За протокола

7 months before

На ПеПейкин ПАК ПосолствоТо му наака гащите.

Коментирай

Мунчо

7 months before

Както и да се погледне на случилото се, Възраждане губи! И с право. Добре, ако този Алексиев е недоразумение, то каква е тази партия издигнала недоразумения?! Ако Алексиев играе принципно /поне засега не е подкрепял в СОС-а умнокрасавци или ПРОукри/, защо се отцепи - да не би Мамин Деянчо в момента да е финализирал подкрепата на 18 декември за една столична СГЛОБКА с гласовете на Възраждане и просто един глас да им липсва до 31 - този на Иван Алексиев, а?!

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Този коментар е премахнат от модератор.

Коментирай

За една пробита ПеПейка

7 months before

Възрожденски залез 2023.

Коментирай

Кумчо Вълчо

7 months before

Кой изяде Червената шапчица? А? A) Посолството B) Пеевски C) Един умнокрасив жълтопаветник D) ПеПейските политически игрички на Костя за жълти копейки

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Кумчо Вълчо до Дядо Коледа --- - Скъпи Дядо Коледа. Миналата година те молих за нова Червена шапчица. Моля те, вземи я тая гадина обратно, и ми донеси мандарини!

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Кумчо Вълчо бил заспал на една поляна. Видял го Зайо Байо и го опънал набързо! Тъкмо свършил и хищникът се събудил разярен. И погнал нахалника да се разправи с него подобаващо! Дългоухият лесно набрал преднина. Но внезапно - пътят му бил препречен от голямо езеро. Ами сега?... Не можел да плува, нито имало време да заобикаля. Тогава, любителят на моркови забелязал самотна лодка на брега. В нея имало широка сламена шапка и някакъв вестник. Заекът седнал в лодката, нахлупил си шапката и разгърнал вестника да се прикрие. Точно в това време се появил запъхтян вълкът. Той се провикнал: - Хей, лодкарю! Оттук да е минавал случайно един заек? Дългоухият се обадил с преправен глас: - Кой заек, бе? Тоя, дето те изчука ли? Кумчо Вълчо се шашнал: - Брей! Кога стана тая работа, кога - писаха за нея във вестниците!

Коментирай

БабаТа

7 months before

До Коледата ще стане ясно кой предаде бащина дружина? Алексиев или Мамин Деянчо с КК! Засега е ясно друго! Кой продаде София на ДС!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.