Карлос Контрера: С аферата „Живко Коцев“ Промяната стана мафията!

https://svobodnoslovo.eu/politika/karlos-kontrera-s-aferata-zhivko-kocev-promyanata-stana-mafiyata/132095 SvobodnoSlovo.eu
Карлос Контрера: С аферата „Живко Коцев“ Промяната стана мафията!

Аферата „Живко Коцев“ разкрива механизмите за управление на Промяната. Случаят е показателен как ПП-ДБ разбират и практикуват управленските механизми. Накратко - престъпно!

Това коментира във "Фейсбук" общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Така прогресивните, модерните, умно-красивите осмислят властта, така я упражняват - в разрез със закона. Какво се оказва - всичко от записа се потвърждава. Брутално, безогледно ползване на властта, институциите за користни цели - в случая организирана схема за контрабанда, корупция, длъжностни престъпления. Учудващо е, че обществото приема някак случващото се едва ли не с примирение.

Имаме афера, в която самият главен секретар е привлечен като обвиняем за престъпления в условията на организирана престъпна група! Престъпна група! И то по времето и с участието на хора, които морализаторстват и до днес, представят се за новото в политиката, за борци с корупцията, за честни и почтени. Скандално!

Все още Асен Василев и Кирил Петков не са разпитани - главата на хидрата. Защо? А генерал Атанасов, който е лансирал Коцев в МВР? Прокуратурата сякаш гледа да мине по перваза, за да не се стигне до истинска операция „Чисти ръце“, която да стигне буквално до върховете на държавата. Очевидно има натиск и страх да се разрови до край.

Имаме директор на Митниците пряко обвинен за контрабандни канали. Лансиран и назначен от Асен Василев, който още не е разпитан...

Промяната се оказа инструмент на мафията. Да не кажа самата мафия. И в челните редици - главния секретар на МВР! Какъв Шенген, бе, ненормалници! Нас във фоайето няма да ни търпят с такъв пробив в службите. Страшно безобразие, епично безобразие! Някой задава ли си въпроса, че този същият Коцев е имал пълен, неограничен, абсолютен достъп до оперативна информация, данни, разработки, специални разузнавателни средства? Защо никой не рови и разследва в тази посока - какви други ги е дробил Коцев начело на МВР?! Щом е обвиняем за ОПГ с контрабанден канал, представяте ли си какво друго е вършил с цялата информация и власт!

Коцев до някъде е и жертва. Интересно е с какво е държан в зависимост. С какви компромати, включително от личния му живот и някои особености, да кажем пикантни? Нима ДАНС не знаят и нямат информация? Някой е държал с данни Коцев и по този начин е бил послушен главен секретар. Защо мисля така - защото при обемите информация, до които е имал достъп, почти безграничната и безконтролна власт над оперативните разработки същият почти плачейки е отишъл да се моли за защита в КПКОНПИ и Прокуратурата. Това прави слаб, зависим човек, а не човек с власт. Т.е. има и други неща, от които главният секретар Коцев е умирал от страх.

Прокуратурата, МВР, ДАНС дължат отговори, за да се очистим най-накрая от подобни клоуни във властта, от техните ментори и кукловоди!

Народът чака справедливост и възмездие!

fakti.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.