Кики в кристалния свят! Лидерът на ПП набоде чело с ботокс и ръси врели-некипели с налуден поглед

Веждите на променкаджията са неестествено повдигнати, отбелязват зрители на нелепия му брифинг

https://svobodnoslovo.eu/politika/kiki-v-kristalniya-svyat-liderat-na-pp-nabode-chelo-s-botoks-i-rasi-vreli-nekipeli-s-naluden-pogled/110811 SvobodnoSlovo.eu
Кики в кристалния свят! Лидерът на ПП набоде чело с ботокс и ръси врели-некипели с налуден поглед

Веждите на променкаджията са неестествено повдигнати, отбелязват зрители на нелепия му брифинг

Чутовен автогол си вкара Кирил Петков, обяснявайки на нарочна среднощна пресконференция какви страшни записи щял да изкара срещу него Радостин Василев и как те били част от пъкления план на “дълбоката държава” за дискредитиранена ПП. Фантазията на г-н Петков обрисува сложни компютърни манипулации с наслагване на глас и фабрикуване на фалшиви реплики. Всичко това според него било дело на обвити в мистерия кибер ченгета, работещи неуморно за дискредитиране на добрите сили. Истината се оказа далеч по-прозаична - вечният отцепник Руди Гела е записал на таблета си официално партийно онлайн заседание, на което е бил поканен и получил линк за достъп.

 

Вън от небивалиците, изречени посред нощ от лидера на “Промяната”, зрителите забелязаха неестествено повдигнатите краища на веждите му, които се извиваха в уродлива гримаса всяка секунда, когато политикът отваряше уста. Вещи в естетичните процедури коментираха, че Кики най-вероятно е опитал да изглади бръчките около очите с ботокс, което е довело до странните мимики. Токсинът парализира лицевите мускули и повдига неестествено веждите. Този ефект е търсен от дамите за да придаде по-отворен поглед, но господата изглеждат нелепо в повечето случаи.

 

Трескавите мимики и неадекватното движение на челюстта, което наблюдавахме при Петков обаче нямат нищо общо с ботокса, репликираха токсиколози. По тяхно мнение по-скоро идва реч за посещение в “кристалния свят”, което видни фигури от ПП предприемат всеки път, когато са силно изплашени. А настоящият казус е точно такъв.

 

Трескавата реакция на Кирил Петков показа, че той, Асен Василев и групичката около тях има от какво да се страхуват, защото знаят отлично какво и най-вече пред кого са плещили. И казаното никак не кореспондира с националноотговорното поведение, което се опитват да демонстрират. Но това е друга тема.

 

Прочее Асен Василев също е нарочен, че е ползвал услугите на естетични специалисти заради характерното опулване на очите, донесло му прякора Кокорчо. В интернет форумите се спори дали финансистът също боде ботокс или се е подложил на далеч по-травматичната блефаропластика (бел.ред. – операция на клепачите).

 

Каквито и корекции да са правили по лицата си шефовете на ПП, те няма как да замаскират неадекватните им реакции и дълбоко укоримите им в морално отношение действия.

 

“Тичането срещу вятъра никога не е било печеливша стратегия”, контрира и политическият пиар Весислава Танчева в коментари под стените на симпатизанти на “Промяната”, обсъждащи нелепата изява на Кирил Петков.

1 Коментара

Чичо

преди 10 месеца

От кога мекеретата на Козяк някой нарича политици?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.