Кинтите на Васко Ухото са най-добрият аргумент за погром над законността

https://svobodnoslovo.eu/politika/kintite-na-vasko-uhoto-sa-nay-dobriyat-argument-za-pogrom-nad-zakonnostta/119674 SvobodnoSlovo.eu
Кинтите на Васко Ухото са най-добрият аргумент за погром над законността

Превратът е в ход след безпрецедентния отказ на ОИК - София да махне машините, въпреки разпоредбата на ЦИК.

Кинтите на Васко Ухото са най-добрият аргумент за погром над законността.

Въпросът е защо дремят институциите - прокуратура, ДАНС, МВР...

Защо още няма арести.

Борисов ще продължава ли да се куми, или ще удари по масата.
Изборите са напълно опорочени, държавата е в разпад.

Цялата сглобка, цялата шайка на власт трябва да се омита.


Недялко Недялков

3 Коментара

Ники

8 months before

Човече, Кан е град където се провежда един авторитетен кинофестивал. Очевидно много сериозно си влязъл в някакви филми. Кой ти говори тук за преди 09. септември? Браво, имаш познания за структурирането на службите във времето между войните! Твоя любимец е наследник на комунистическите мекерета от ДС ,структура съществувала след 1944 година. Тоест ти пишеш за неща, които нямат отношение към нашия случай. А какво означава външно контраразузнаване? Само питам, че белким ми се просветли що за служба е това.

Коментирай

Борис

8 months before

Ники,Васко-Юдаско заслужава презрение,защото се отрече от най-близките си роднини и строя,на който дължи просперитета си. А външно контраразузнаване означава контраразузнаване в разузнаването,в което също се срещат предатели и те трябва да бъдат разкрити и разобличени,а това е работа на контраразузнаването в разузнаването.Сега просветли ли се?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.