КИРО, ГЕНЕРАЛ НАСКО И ТАТКО ПЕТКО В ПАНИКА СЛЕД УБИЙСТВОТО НА „ГАРАНТА НА СГЛОБКАТА“

https://svobodnoslovo.eu/politika/kiro-general-nasko-i-tatko-petko-v-panika-sled-ubiystvoto-na-garanta-na-sglobkata/114978 SvobodnoSlovo.eu
КИРО, ГЕНЕРАЛ НАСКО И ТАТКО ПЕТКО В ПАНИКА СЛЕД УБИЙСТВОТО НА „ГАРАНТА НА СГЛОБКАТА“

Кирил Петков и семейството му са изпаднали в пълна паника след убийството на Алексей Петров, научи BIG5.bg от свои хора в “Продължаваме Промяната”.

Нека припомним, че многократно в различни медии през последните месеци излизаше информация, че именно лицето Алексей Петров е свързващият компонент, който превърна това смешно правителство във факт.

По информация на сайта liberta.bg от преди няколко месеца стана ясно, че на тайна среща в Самоковски манастир са били договорени условията по формирането на франкенщайнската коалиция между ПП-ДБ-ДПС и ГЕРБ. Според медията, тогава основна движеща сила в този процес е бил именно Алексей Петров.

По информация в други медии пък прозира и обещанието, което било дадено от бащата на Кирил Петков, известен като Татко Петко, на Петров, а именно последният да оглави ДАНС или най-малкото да бъде назначен за министър на вътрешните работи.

Според публикация на сайтът bgsniper от днес пък Татко Петко обещал на Петров това да се случи още в началото на септември месец.

Какъв е точно татко Петко, че да обещава подобни работи, нормалният българин май никога няма разбере, но със сигурност новото семейство на Кирил Петков, в което спокойно май влиза и Лена Бориславова, са фанатично фиксирани в желанието си да овладеят службите за сигурност.

Важен щрих към тази картина е и фанатичната амбиция на най-малкия генерал на планетата Атанас Атанасов, който от месеци не може да спи поради факта, че все още не е сложил лапичка върху МВР.

Всичко описано до тук става два пъти по-абсурдно и след смехотворната позиция, публикувана от „Продължаваме Промяната“ преди часове, според която едва ли не президентът Румен Радев е виновен за убийството на Петров и болните амбиции на изброените по-горе лица. В позицията на ПП видимо прозират страхът и отчаянието, обзели “промянкаджиите”, които през следващите дни ще се опитат да направят невъзможни акробатически номера само и само да сложат ръка върху службите за сигурност и вътрешното министерство.

Докъде ще стигне наглостта им, предстои да видим в понеделник, когато предстои да бъде свикан Съветът по сигурност към Министерски съвет. В този си опит генерал Наско е измислил нова теза, според която едва ли не руските служби щели да направят преврат в България. А единственият шанс това да не се случи е той да поеме ДАНС. Комична теза, разбира се, но пък през всичките изминали години публиката е свикнала да възприема генерал Наско като един комичен образ.

Докъде ще стигне поредният нагъл опит на аматьорите от ПП в пълното овладяване на държавата, предстои да видим.

Васил Петев

www.big5.bg

8 Коментара

Сенека

преди 9 месеца

Академика от чукундури ли е управляван? Дали го съветва Лена? Стою дали му пише законите?

Коментирай

!!!!

преди 9 месеца

В Бългapия имa тoтaлeн гeнoцид! Лaйнaтa в мopeтo пpeвишaвaт 41 пъти нopмaтa, нo пpaвитeлcтвoтo нa шapлaтaнитe ce ocлyшвaт кaтo Бaцe зa yбийcтвoтo нa Тpaктopa и нищo нe oбявявaт, нитo нe зaбpaнявaт къпaнeтo в лaйнoмopиeтo. Кaзaнo инaчe лeтoвницитe ce къпят във фeкaлни вoди, a cлeд тoвa бepaт дyшa в инфeкциoзнитe oтдeлeния. Дeтcки лaгep в Кpaнeвo e пpинyдил poдитeлитe дa пpибepaт дeцaтa cи, cлeд кaтo мacoвo ce нaтpoвили oт лaйнянaтa вoдa.

Коментирай

Реалист

преди 9 месеца

Опасявам се, че престъпната Еврокоалиция ПП-ДБ-ГЕРБ-СДС- ДПС ще ни управлява вечно, защото е подпомагана активно от такива като Елена Гунчева, която пише злонамерено против Възраждане всеки Божи ден...

Коментирай

Реалист

преди 9 месеца

Опасявам се, че престъпната Еврокоалиция ПП-ДБ-ГЕРБ-СДС- ДПС ще ни управлява вечно, защото е подпомагана активно от такива като Елена Гунчева, която пише злонамерено против Възраждане всеки Божи ден...

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Незнайко, Боци е велик. Той е най-добрия политик у нас. И най-умният...

Коментирай

Аз пък мисля, че

преди 9 месеца

Крайно време е Радев да каже кой му пробута тези к0пелдаци за служебни министри, та някой изобщо да чуе за тях.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.