КОАЛИЦИЯТА КАТО СЪЗАКЛЯТИЕ НА КРАДЦИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/koaliciyata-kato-sazaklyatie-na-kradci/53239 SvobodnoSlovo.eu
КОАЛИЦИЯТА КАТО СЪЗАКЛЯТИЕ НА КРАДЦИ

Предизборната кампания ‘’ Пролет ‘23 ‘’ започна така изкривено, че сигурно ще отблъсне още повече българи от урните. Вместо да почете националния празник коалицията ПП/ДБ, сочена като възможен победител на изборите, откри кампанията си на връх 3 март и демонстративно обърна гръб на Освобождението. Долнопробна политическа агитация се опита да засенчи великата дата. Не стига това, на митинга в Пловдив вниманието беше насочено не към националния трибагреник, а към шарения байрак, обединяващ хомосексуалисти, лезбийки, джендъри и подобни, познат ни от гей-парадите. Изглежда с това организаторите искаха да покажат, че се смятат за обратни. На интересите на България, имам предвид.

Няма какво да го потвърждават. Знаем го от злощастното им седеммесечно управление през миналата година. Но за да не остане в чуждоземните им покровители и капка съмнение в тяхното верноподаничество, кампанията им бе открита точно на националния празник. С други думи - вие си чествайте Освобождението, то нас не ни интересува, ние сме верни на Запада и изпълняваме каквото ни възложи.

Продажна работа. Като им гледам изявите и интелектуалния капацитет на лидерите, не бих им дал и 1 %. Изборите обаче навяват все повече подозрения за аритметика и стъкмистика, така че след месец може да имаме всякакъв финал, разбира се на евроатлантическа основа

А докато дойдат изборите, ще ни заливат с проценти и рейтинги. Кой с кого щял да се коалира и срещу какво. По-точно срещу колко. А какво ще даде коалицията на Х с У или със З ? Запитвали ли сте се ? Ще стегне страната ? В името на какво ? Щастливи ли ще сте от коалиция ГЕРБ/ПП ? Не сте ли им яли попарата и на двете ? Коя коалиция досега е създавала, изграждала, укрепвала страната ? Има ли такъв случай ? Коя не лъже, не руши и не краде ? От кои любители на коалициите сте чули : ако вземем властта, след 4 години България няма да е най-бедната, най-корумпираната и най-бързо загиващата държава в ЕС ? От никой. Няма и да го чуете. Пълнят ни главата с празни, безсъдържателни приказки, което означава, че и управлението им ще е най-малкото безсъдържателно, по-вероятно - разорително. Коалицията все повече се възприема като някакво съзаклятие на крадци и това тълкуване, за съжаление, няма да се измени и след изборите на 3 април.

( Из предаването “ Не се страхувай “ с Васил Василев, излъчено на 6 март 2023 г. по Евроком )

https://nesestrahuvai.com/

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.