Когато се обединяват първите две партии означава, че на практика няма опозиция

https://svobodnoslovo.eu/politika/kogato-se-obedinyavat-parvite-dve-partii-oznachava-che-na-praktika-nyama-opoziciya/109783 SvobodnoSlovo.eu
Когато се обединяват първите две партии означава, че на практика няма опозиция

Повтарям за неразбралите.

Когато се обединяват първите две партии означава, че на практика няма опозиция. Това правило не се отнася само за България, а и за всяка друга държава. И точно това е най-силния индикатор за липса на демокрация. Удивитилно е, че подмяната на демократичния ред се извършва от партии, които се самоопределят за демократични, а всъщност са точно обратното. Недоумявам също защо поведението на останалите партии в парламента, които и да искат не могат да бъдат опозиция, е толкова слугинско ориентирано. Единственото ми обяснение е, че са част от играта на големите и това ще се види. Никой няма да може да избяга от бойното поле.

Асен Василев ясно и нееднократно обеща, че по никакъв начин и форма няма да влизат в управление с ГЕРБ. Атанасов и Хр.Иванов бяха по-обрани по темата, защото винаги са били бойкови подлоги през цялото престъпно управление. Тези двамата не стават за нищо, освен за пълнеж. Но и тук виждаме пробив - Василев вече трайно замълчава и отказва да обясни противоположното си поведение, а това е знак за симбиоза между мафията и онези, които щяха да унищожават. В единно управление няма как да се случи. Но има и добра новина, много добра.

Тия ще ги сринем за дни, не за месеци! Този път ще бъда много лош.

Николай Марков 

5 Коментара

Тия ще ги сринем за дни, не за месеци! Този път ще бъда много лош ...

1 year before

Пухльо ще ни активизира ... Може би и дематериализира .... Ако си размърда трибуквието от дивана, аз съм готов да избягам 6 километра ... И да направя малко безглутенова диета .... В пресечена местност .... Еба си смешката ...

Коментирай

Чудя се единствено следното ...

1 year before

Дали Пухльо се чеше по слепоочието, докато жена му го бие с чехъла по главата ... Само си мисля едни размисли ... Пухльо, айде намали малко ПАРЦУЦАТА ..

Коментирай

АРЕ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ МИ НАПРАВИШ ...

1 year before

НАЛИ СИ МНОГО ЕРБАП .... НЕВНЯТЕН ИДИОТ ТАКЪВ ... ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА В ГЪЗА ...

Коментирай

АРЕ, ПИЙ СИ ПАРЦУЦАТА И НЕ ДАВАЙ КОМЕНТАРИ ...

1 year before

ПРАСЕ НЕНАЕБАНО .. ПРАСЛЬО ... НАКАЖИ МЕ, БРЕ ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.