КОГАТО ТЕ ИЗРИТАТ ОТ ПИЕДЕСТАЛА....

https://svobodnoslovo.eu/politika/kogato-te-izritat-ot-piedestala/6700 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО ТЕ ИЗРИТАТ ОТ ПИЕДЕСТАЛА....

Ама много боли, когато паднеш отвисоко. Още повече боли, когато не го осъзнаваш. Не мога да разбера Борисов за какъв се смята, че се обажда на Заев да му изказва съболезнования и да си обсъжда с него трагедията. Нито пък да го уверява как се грижим за ранените. Борисов в момента Е НИКОЙ! И е време от ГЕРБ да осъзнаят, че вече оттекога в канализацията на историята. Също като СДС и НДСВ и Реформаторски блок и прочие отровни образувания в политиката.

Борисов е бита карта. И то с помощта на доскорошните си господари, които го употребиха и захвърлиха като употребена тоалетна хартия. И е време и той да го осъзнае и да престане да занимава всички с персоната си. Жалко и срамно е.

Всъщност е още по-срамно и жалко, че не е в ареста. "Изчегъртването" /признавам, че думата ми е много противна/ явно касае преразпределянето на държавните постове, но не и търсенето на отговорност. И странно как не се чува за нито едно нарушение или престъпление точно на Борисов. Има някаква корупция - от кого, къде, кога и с колко - загадка. ГЕРБ били вредни и нанесли вреди на държавата - с какво, колко, кои - отново загадка. Май е време наивните да разберат, че новите и старите управляващи са двете страни на един и същ пробит американски долар....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.