Костадинов: Лицето Лорер надмина по лъжи и българомразие своя сънародник Сюлейман Пуси

https://svobodnoslovo.eu/politika/kostadinov-liceto-lorer-nadmina-po-lazhi-i-balgaromrazie-svoya-sanarodnik-syuleyman-pusi/53899 SvobodnoSlovo.eu
Костадинов: Лицето Лорер надмина по лъжи и българомразие своя сънародник Сюлейман Пуси

Костадин Костадинов, "Възраждане" 

Фейсбук


Изводите след снощните дебати по бТВ:

1. Коалиция ППДГБТ+ има един основен довод - гласувайте за нас, за да спечелим първото място. Лицето Лорер, явило се на дебата, надмина по лъжи и българомразие дори своя ненадминат досега сънародник Сюлейман Пуси.

2. ГЕРБ също имат един основен довод - гласувайте за нас, за да спечелим първото място. Десислава Атанасова беше силно неубедителна.

3. На ДПС им е все тая. Техният електорат не гледа българска телевизия и е тежко феодално зависим от агите си. Преди 145 години българите се освободихме от турско робство - сега е наш ред да освободим тюркоезичните ни сънародници от депесарско робство.

4. БСП бяха на бенефис - техният представител Свиленски очевидно се наслаждаваше на последните си мигове на терена, преди да окачи бутонките на пирона в съблекалнята. На следващите избори през есента тази партия ще има сериозен проблем с влизането в парламента.

Цончо Ганев от Възраждане стоя най-добре от всички, и то при условие, че имаше още един опонент - т.нар. журналистка Мария Цънцарова.

Въпреки, че я хвана в лъжа поне два пъти, тя не спря да се хили неадекватно и да повтаря заучени и клиширани фрази. Но какво да се прави - такова е нивото на някои "журналисти" в Ьтв. Не на всички - колегата и Златимир Йочев беше пример за обективно и безпристрастно водене на дебат.

Изводите оставям на вас. Аз моят избор, както е добре известно, съм го направил отдавна:) На 2 април ще избера свободата и ще гласувам за Възраждане!

5 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.