Костадинов: Основната ни цел е сваляне на правителството и предсрочни избори

https://svobodnoslovo.eu/politika/kostadinov-osnovnata-ni-cel-e-svalyane-na-pravitelstvoto-i-predsrochni-izbori/115766 SvobodnoSlovo.eu
Костадинов: Основната ни цел е сваляне на правителството и предсрочни избори

Основната ни цел остава свалянето на това правителство и предсрочни парламентарни избори. Това заяви лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в първия ден на парламента. 

„Всичко, което чухме в записа на Кирил Петков и Асен Василев се случва – чистка в МВР, подготвят се нови хора за членове на службите, съгласувани от посолството и одобрени от посолствата”, каза Костадинов.

"Свидетели сме на това как няколко престъпни групировки овладяват държавната машина. На първо място за тех е да овладеят органите на Министерството на вътрешните работи", допълни той.  

"Докато загадъчно умират от инфаркт неслучайни личности, свързани с подземния свят, правителството се занимава с това да подготвя местните избори, слагайки техни хора начело на полицията, с една единствена цел да фалшифицират вота", коментира Костадинов. 

trud.bg

2 Коментара

Боги

10 months before

Новият главен секретар на МВР, Любомир Николов, е работил в сектор „Фалшификации“ в ГДБОП. Какво по-знаково назначение от това? Готов е с всякакви схеми за фалшификация. Опичайте си ума, момчета, записвайте всички нарушения и ги докладвайте. Накрая, ако измамите са твърде големи не трябва да признавате валидността на изборите.

Коментирай

Глас от народо

10 months before

Ън те так ,доктор Костя. Поведи ни поведи! Ще те следваме до Магадан, не ,до Воркута. Ура,не щем веч банани,искаме свобода.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.