Костадинов: "Възраждане" няма да подкрепи кабинет на малцинството, той ще бъде "Орешарски - 2"

https://svobodnoslovo.eu/politika/kostadinov-vazrazhdane-nyama-da-podkrepi-kabinet-na-malcinstvoto-toy-shte-bade-oresharski-2/136703 SvobodnoSlovo.eu
Костадинов: "Възраждане" няма да подкрепи кабинет на малцинството, той ще бъде "Орешарски - 2"

Няма да подкрепим кабинет на малцинството, какъвто предлага Бойко Борисов. Такова правителство ще бъде "Орешарски - 2". Този кабинет ще агонизира и накрая ще гръмне заради протести и сериозно народно недоволство. 

Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов по време на консултациите за съставяне на правителство при президента Румен Радев.

"125 мандата са достатъчни, за да се изкоренят двата тежки камъка, легнали върху българската политика - ГЕРБ и ДПС. Останалите политически формации би следвало да загърбят егото си и да подадат ръка", посочи Костадинов.

Радев обаче му припомни, че вчера от ППДБ с категоричност заявиха, че не биха подкрепили "Възраждане" заради коренно различни идеи за визията на България и очите, през които виждат света. 

"Оставаме опозиция, с "Възраждане" нямаме допирни", отбеляза акад. Николай Денков във вчерашния ден на "Дондуков" 2.

"ГЕРБ и ДПС са необявена, но добре действаща коалиция, те са като сиамски близнаци. Много хора обаче показаха, че искат друго. Има 500 000 гласоподаватели отлив, 300 000 от които са хора на ППДБ, именно заради коалицията им с Борисов. Сега е моментът да докажем, че всички останали политически сили може да се обединим срещу тях", каза Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" обяви, че не се страхува от нови избори. "Нас не ни е страх от вот наесен, за разлика от други политически сили, включително ГЕРБ. Заставаме зад избирателите си", посочи Костадинов. 

trud.bg

2 Коментара

Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

2 months before

А нашата туземна колониална администрация - радев, боко тиквата, шиши и останалите дебелочревни екскременти не поднесоха съболезнования на кримчани!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.