Кожарева: Подавам сигнал до главния прокурор за оказван натиск

https://svobodnoslovo.eu/politika/kozhareva-podavam-signal-do-glavniya-prokuror-za-okazvan-natisk/140845 SvobodnoSlovo.eu
Кожарева: Подавам сигнал до главния прокурор за оказван натиск

По думите ѝ той е свързан с името на Калин Стоянов

Горица Грънчарова-Кожарева подава сигнал до главния прокурор Борислав Сарафов. Тя заяви, че ѝ е оказван натиск за това Калин Стоянов да не фигурира като служебен вътрешен министър в предложения от нея кабинет.

Това обяви предложеният за служебен премиер след срещата си с президента Румен Радев, където той отказа да издаде указ именно заради името на министъра на вътрешните работи с предложение Кожарева да размисли в срок до 15 часа днес.

Пред журналисти тя отрече да е имала заплахи за живота или здравето ѝ.

Полицаи се събраха на „Дондуков” 2, за да окажат подкрепа на шефа на МВР. Там беше и самият Стоянов, който увери, че няма да отстъпи. „Това е поредният момент, в който се прави опит за овладяване на системата на МВР. Ще излязат верни слуховете, че ПП-ДБ чрез президента ще направи всичко възможно да не остана на поста вътрешен министър. Изборният резултат на която и да е политическа сила не зависи от МВР, а от убедителността, посланията и приоритетите на политическите лидери, както и от много други факти и обстоятелства, които не зависят от министерството”, подчерта Калин Стоянов.

nova.bg

14 Коментара

Дичо

1 month before

Браво на Президента, сипа й на пачата на Шиши да папка л.на! Пачата да подаде сигнал до прокуратурата за натиск от страна на Шиши Свинчов да остави Калинчо Подлогата.

Коментирай

Цаца

1 month before

Това "нещо" е Денков с руса перука. Изрод!

Коментирай

ГРАЖДАНКА

1 month before

Очевадно е , че следващите избори са с голям залог и всеки иска да овладее МВР, за да ги спечели /фалшифицира/. Шиши и Боко, срещу Доган и Радев, битката ще е интересна, лошото е , че потърпевшите сме пак ние.

Коментирай

Влади

1 month before

И откъде те натискат ма...Пенке? Отпред или отзад?😀😀😀

Коментирай

Влади

1 month before

И откъде те натискат ма...Пенке? Отпред или отзад?😀😀😀

Коментирай

свинско слово

1 month before

Тази ужасно прилича на Денков, откъде ги намират такива отрепки?

Коментирай

христо

4 weeks before

Горица Грънчарова - завършила СПТУ по автотранспорт. Първо работно място - САС Разлог - специалност - МОНТЬОР НА АВТОМОБИЛ. Следвала /редовно/ във ВФСИ Свищов от 1985г. до 1992 г. - СЕДЕМ ГОДИНИ !!!!!!!!!!! Само мозък и биотокове !!!!!! = справка = https://appointmentsboard.bg/wp-content/uploads/2015/04/20150330071904Dokumenti-na-Gorica-Grancharova.pdf

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.