ЛЪЖЕШ, ДЕНКОВ, НАГЛО ЛЪЖЕШ ЗА СПРАВКАТА НА ДАНС! КОЙ ТИ СРА В ГАЩИТЕ?!

https://svobodnoslovo.eu/politika/lazhesh-denkov-naglo-lazhesh-za-spravkata-na-dans-koy-ti-sra-v-gashtite/120034 SvobodnoSlovo.eu
ЛЪЖЕШ, ДЕНКОВ, НАГЛО ЛЪЖЕШ ЗА СПРАВКАТА НА ДАНС! КОЙ ТИ СРА В ГАЩИТЕ?!

Гледам ТАКА НАРЕЧЕНИЯ премиер Николай Денков по bTV и напълно безхаберната „мисирка“ Цецка Ризова, кокореща се срещу него. Такъв нагъл лъжец като Денков е достоен единствено за политическия си патрон Простото Киро, ненадминат в лъготенето си.

Денков се изживява като император, който гази закона наред, и е толкова арогантен, че маскира абсолютната си некомпетентност, оплетена в лъжи и манипулации, по прийома „кой ми сра в гащите“.

Е, сега ще ти обадим, Денков, кой ти сра в гащите!

Първо, Денков хленчи, че тиражирали нарочно справката на ДАНС, разбирай ДАНС я пращал навсякъде, за да бъде осветена, и ДАНС не му я дали само на него.

Денков, НИКОЙ ОТ ДАНС ОТ ПО ЗАКОН!!! НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ТИ ДАВА КАКВАТО И ДА Е СПРАВКА САМО НА ТЕБ, В КАЧЕСТВОТО ТИ НА ПРЕМИЕР.

ЗАКОНЪТ ТАКА Е НАПРАВЕН, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ УКРИВА ИНФОРМАЦИЯ!

И ПО ЗАКОН! ДАНС ПРАЩА СПРАВКИТЕ СИ ЕДНОВРЕМЕННО ДО ПРЕМИЕРА, ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, и закона, слава Богу, е измислен така и добре, за да не може да се укрие информация, ако е само с един адресат.

Така че, лъжеш, Денков, лъжеш!

Второ, Денков пищи, че бил нарушен закона за класифицираната информация. Денков, или си тъп и некомпетентен като галош, или си мислиш, че срещу теб зрителите са безхаберни като Цветанка Ризова!

Няма никакво нарушение на закона за класифицираната информация, защото справката на ДАНС е ЯВНА, а не е с гриф Секретно. Анадънмо?!

Трето, Денков плаче, че той не бил получил справката. Ами ти беше в Брюксел, бре, и изпълняващ длъжността премиер към този момент бе Мария Габриел. И справката на ДАНС бе получена от Габриел. Нещо неясно?!

Или психопатийната ти нарцистичност, обявена пак по бтв пред Ризова, че не можеш да се засегнеш от никого, защото никой не бил на интелекта ти, на морала ти и на нивото ти, те кара да си въобразяваш, че ДАНС трябва да те води и до тоалетната вечер като ти се допикае!

Четвърто, със завидно хладнокръвие Денков лъже и за поисканата оставка на заместник председателя на ДАНС, поискана от Денков от шефа на ДАНС.

Той искал предложение за оставката от шефа на ДАНС, ама шефът на ДАНС не му отговарял, мълчал и Денков чакал ли, чакал…

Лъжеш, Денков, ама как мръснишки лъжеш!

Я пак, я пак, преди да излъжеш още веднъж, хубаво си спомни дали още чакаш шефа на ДАНС да ти отговори!

А шефът на ДАНС ако има мъжество и чест НИКОГА НЯМА ДА ТИ ДАДЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА УВОЛНЕНИЕТО НА ЗАМЕСТНИК ШЕФА НА ДАНС, защото няма как да уволниш някой само защото си е свършил работата!

Лъжеш, Денков, лъжеш!

Пето, Денков, както лъжеш не мигвайки, що не каза през безхаберната Цецка Ризова, кой назначи въпросният заместник шеф на ДАНС, бе?! Кой, бе, Денков, не беше ли ти и твоята „гномова“ компания?!

Не бързахте ли като откачени да сменяте заместник шефовете на ДАНС и дори не изчакахте 12 дни да свърши мандата на бившия заместник шеф на ДАНС, че не, та не!, сега трябва, сега, на момента!, и вие го назначихте въпросния Деню Денев, който сега ревеш да бъде освободен!

И не само това – ДВА ПЪТИ го назначихте като заместник шеф на ДАНС, първия път, заради тия 12 дни, които оставаха на предния заместник и го назначахте за 12 дни, втория път след тези изтекли 12 дни, го назначихте за пет години – втори път!

Е-е?! Какво сега си се разпищял да го махаш сега и веднага?! Вие си го сложихте, човекът си върши професионално работата и понеже тая работа не ви е по гайдата на пп-десносектантска ви компания, айдеее, зор веднага да му искаш уволнението!

Кой ми сра в гащите е твойта, Денков!И аз да съм на мястото на шефа на ДАНС, и аз няма изобщо да те отбележа. Въпреки, че и за това лъжеш! И знаеш, че лъжеш.ФЕРА знае, че си лъжец.

Веселина Томова

afera.bg

3 Коментара

Борис

преди 6 месеца

Тоя мушморок го бива само да вари сапун в епруветка и да пуска мехурчета със задното си отверстие във ваната!Вън от властта и България мушморок ниеден!

Коментирай

Този

преди 6 месеца

Денков червило ли си слага??

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.