ЛИЦЕТО ПЛЮВНАЛИЕВ – С БЕЛИ МАРАТОНКИ И ИЗТЪРКАНА СЪВЕСТ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/liceto-plyuvnaliev-s-beli-maratonki-i-iztarkana-savest/112330 SvobodnoSlovo.eu
ЛИЦЕТО ПЛЮВНАЛИЕВ  –  С БЕЛИ МАРАТОНКИ И ИЗТЪРКАНА СЪВЕСТ!

Продължават упорито да канят като експерт-коментатор и анализатор на политическите събития и процеси лицето Плювналиев! Днес, само като чух, че пристига отново, с гръм и трясък - с вонящата си на откровено и нетърпимо гъзолизачество експертиза, - мигом изключих телевизора с тежко проклятие – и излязох на чист въздух! То не се трае – то не се диша!

"Отидох в Германия със скъсани дънки и счупена Лада. Няколко години по-късно имах офиси в три немски града и стотици работници. Германия ми подаде ръка като никой друг. Отидох там, без да знам как се прави бизнес и без да бъда бизнесмен."- (Плевнелиев)

Той "скромно" отбеляза, че непрекъснато получавал "огромно международно признание".

"В ООН бях поканен от най-влиятелната американска неправителствена организация "Конкордия" за световен дебат за бъдещето на планетата. За няколко дни ние плувахме в световната политика. Като човек от другата страна на барикадата, говорих много свободно, изтъкна Плевнелиев."

"При мен зависимости не е имало" - отсече Мистър Бийн!

Майтап бе, Уили!

"- Няма случайни съвпадения. Няма и германска авантюра, нито шестмесечно хипарско скитане и спане по пейки и паркинги. В Германия, ако задремеш за пет минути, или те будят, или те прибират. Плевнелиев и Тодоров са първите „щастливци“, които през 1991 година получават официална квота от министъра на труда и социалните грижи Емилия Масларова за износ на работна ръка в обединената вече Германия. Тогава такова разрешително не се даваше на случайни и непроверени хора. Официалната квота е за 200 души строителни работници, набрани от Чеча, Неврокопско, където е родният край на президента. Повечето жители там са българомохамедани. Покрай тях посредническата фирма „Ирис Интернешънъл“, със собственици Плевнелиев и Тодоров, тайно изнася още 400 души. Те работят на черно." - (Интервю на Тодор Карастоянов пред "Гласове")

НЕЗАКОННАТА ВИЛА

НА ПРЕЗИДЕНТА

"Бяла, спретната къщурка,

две липи отпред..."

(Ран Босилек - "Родна стряха")

Бяла, спретната къщурка,

и море отпред!

Президентът - мижитурка

плямпа за закон и ред!

(Н. Ризов)

„Не гледайте моята вила, тя е на етаж и половина. Вижте околните на по 3-4 етажа”

(Р. Плевнелиев)

Не му гледайте вилата, гледайте му акъла!

Безгранична е наглостта на „Най-младия син на Партията” - назначен от същата за капиталист!

Безгранично е полягането пред и подлагането на силните на деня: изкуството на въжеиграча-кариерист,

усвоено с много труд и старание в Комсомола и БКП - под благосклонния и загрижен поглед на Таткото,

Асен Плевнелиев, завеждащ сектор „Образование” към отдел „Наука и образование” в Окръжния комитет на БКП, Благоевград и след това сектор „Изкуство и култура” към ОК на БКП - Благоевград.

Защо го канят още, не знам - но, ако го канят с цел да постигне пробив и разширяване на евроатлантическото пространство, нещо яко са се объркали!

Канят него, бившия комунист и комсомолец, верен на БКП и ДКМС до себеунижение и себеотрицание - изтърсакът на тежката комунистическа номенклатура!

А който го кани с горепосочената цел - може напълно да бъде сигурен: резултатът ще е точно обратният на очаквания – абсолютна погнуса и омерзение сред аудиторията!

И утре, ако внезапно цъфнат руснаците на портите ни - познайте кой пръв ще ги посрещне: раболепно и верноподанически, със зъби и нокти пререждайки огромния брой ново-пребоядисани, нагли и свръхамбициозни, лакеи и кариеристи!

Не падайте на нивото на долнопробния нагаждач и приспособленец – той ще ви бие с дългогодишен опит!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

9 Коментара

ввввиви

преди 10 месеца

Чудя се как хубаво момиче като настоящата му жена се унижава и търпи този плазмодий! Но при толкова много пари и облаги, явно честта и достойнството нямат никакво значение!

Коментирай

Не можеш да го понасяш

преди 10 месеца

Такава боя,,която се продаваше през 89-та вече не се продава,а като отиде на моста орлите ще го накълват.

Коментирай

Стоян Вичев

преди 10 месеца

Само като видя и чуя СИНОПТИЧКАТА - бивша ИРЛАНДСКА ПАСТИРКА, и веднага ми се образува добрина, като ръцете ми сами тръгват към врата му!!!

Коментирай

Бай Иван

преди 10 месеца

Плювналиев е уникален случай на човешки плазмодий! Той до такава степен преигра с подлагането си пред господарите и предизвика такава ненавист и отвращение от него в българското общество, че те самите се отвратиха от него и му оттеглиха кандидатурата за втори президентски мандат по "лични причини"!

Коментирай

Стъкмистик

преди 10 месеца

Замервам Плювналиев с моята плюнка!

Коментирай

#koй

преди 10 месеца

роско е клиничен "казус" казах)

Коментирай

#koй

преди 10 месеца

роско е клиничен "казус" казах)

Коментирай

Жоро

преди 10 месеца

Има ли Роска черен печат в Германия за незаконни работници? Поне един"журналист" ще му зададе ли тоя въпрос.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.