ЛУДИ ЛИ СМЕ III ИСКРЕН МИТЕВ - СПАСИТЕЛЯТ НА ПЛАНЕТИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/ludi-li-sme-iii-iskren-mitev-spasitelyat-na-planetite/131061 SvobodnoSlovo.eu
ЛУДИ ЛИ СМЕ III ИСКРЕН МИТЕВ - СПАСИТЕЛЯТ НА ПЛАНЕТИТЕ

Днес публикувам третия опус от серията портрети и анализи на лица и събития в политиката и във властта, отличаващи се с простотия и загадъчна абсурдност, които са хем смешни, хем печални, а освен това са вредни и опасни.

Изборът ми на образи и теми е тенденциозен, насочен е към отявлените врагове на единствената опозиционна и патриотична партия у нас „Възраждане“, която вече е с най-големи шансове да управлява и да спаси България.

Враговете на "Възраждане" са толкова сходни помежду си по неграмотност, глупост, неуместност, гротескност, сякаш са събрани чрез прецизен кастинг за екзотика, некадърност, алчност, предателство и национално вредителство.

Този текст долу е опит за кратък анализ на едно лице с интересни психични черти, предизвикващи почуда, оживление и смях навсякъде, където то се появи, Искрен Митев.

Искрен Митев, бургазлия, на 34 годинки, завършил е, обявява го в Мрежата, икономика в СУ, и после международен бизнес във Финландия и предприемачество в САЩ, не казва къде точно.

Вероятно това, заедно с други фактори - генеалогични и придобити, е причината за нарцисизма му, за свадливата му хиперактивност в много социални полета, за агресивността му и за фиксациите му спрямо "Възраждане", която вижда като основен дразнител в невзрачното си битие.

Той се скара, и даже се сби, на няколко пъти със свои кротки колеги в Народното събрание, като д-р Костадин Костадинов, като красивата Константина Петрова, най-красивата жена в последните десет Парламента, като Радостин Василев и др.

Очевидци твърдят, че Радостин, като в долна квартална кръчма, два пъти тряснал с юмрук Митев, а казва, че "само му разрошил перчема", което си е глума отвсякъде, понеже удареният е плешив, с акутна алопеция, която той грижливо я прикрива с бухлат теменен кичур, боядисан с Лонда колор тъмен кестен, както се вижда на фотоса, та него поразрошил в боя Радостин.

У Митев се забелязва особен нарцисизъм, той се хвали: "Аз създавам бои, които ще спасят планетата ни", значи Спасител на планети, тъй ли? Де са тези санитари ве?

В свое интервю обявява: "Имах удоволствието да съм сред най-талантливите и умни студенти в цяла България", за хубост не става дума, защо

ли?

Виждаме и признаци на месианизъм, той тръби из медиите: "Моя лична победа е, че на масата на силите, които управляват България, е и моята партия ПП".

Може да видите тези изказвания тук: https://www.uni-sofia.bg/…/iskren_mitev_chovek_e_funkciya_i…

Съзираме при вглеждане още и латентна фетишизация (фетишизъм) засега спрямо вратовръзки, сандвичи и чорапи, за по-нататък не знам, регистърът продължава обикновено с обувки, шапки, сутиени, бикини и др., често се появяват и фетиши с нехетеросексуални акценти.

Фетишизмът, както знаем, представлява повтарящи се силни сексуални импулси, фантазии и безсъзнателни действия с използване на веществено нещо (фетиш). Когато пациентът го пипа, дърпа, милва, изпитва сексуална възбуда, която обикновено сублимира в караници, свади, скандали, побои, а при Митев най-вече в речи.

Известни са около 50 форми на фетишизма, освен фетишизъм към вратовръзки, към чорапи, към санвичи, има още и към инвалидни колички, към балони, фетишизъм за гъделичкане, за душене, за оригване, за пърдене и др.

Обикновено фетишизмът се счита за защитен механизъм и за начин на заместване на естествения секс, от който пациентът по определени причини се бои и го избягва.

Нарцисизмът и фетишизмът водят към садо-мазо отклонения, грижливо укривани, а и към други форми на амбитендентност.

Амбитендентността, да ви кажа, ако не знаете, е състояние, в което противоречиви тенденции не резултират в една мисловна и двигателна реакция, а по парадоксален начин съществуват успоредно.

Както е при Искрен Митев.

Той е женен за рускиня, а е върл русофоб. Тъстът му май е генерал от руските служби, определено с влияние върху него и върху други хора, а той е евроатлантик и борец за човешки права.

Като депутат е член на 41 групи за приятелство с други страни (това се обяснява с нарцистичната му хиперактивност), там едновременно е приятел и на Украйна, и на... Русия.

Митев по неговите думи е едновременно хем горд бинесмен, предприемач и инвеститор, той има пет фирми на "Кестенова гора", управител им е майка му Пепа Митева (тя е курсистка в моите курсове по психотерапия от 04.04.2022 г.), хем е еколог и ментор на младото поколение, демек интелектуалец.

Хем иска да смени националния празник 3 март с 24 май, хем не ще и се дърпа.

Обича да лъже и лъже, публично. Каза например, че доверието към "Възраждане" спаднало с 50 процента, което хич не е вярно, вдигна се с толкова проценти, всички го знаят.

Много интересно е неговото откровено признание: "Счетоводството ме научи, че всичко е възможно." Как ви звучи?

За мен това е изпуснато признание на самоосъзнал се шмекер, за който няма морал, няма закони, нещо което е характерно за цялостната коалиция ПП/ДБ, там всички са шмекери, някои са харвардски, някои не са, както е известно.

Той, отличникът, най-умният в България, простодушно споделя още с медиите: "От целият поток на изпита имаше само две шестици, отличникът на групата и аз, който бях научил само една от всички 50 теми, тя се падна".

Мосля си, наистина за Митев всичко е възможно, даже да стане отличник с 1/50 от нужните знания.

Общата култура на подобен индивид не може да не е ниска, правоговорът му също, той казва "Попо̀вци", "щот сте за затворъ" и т.н.

В сущото време, като всички по-семпли хорица, на депутата Искрен Митев много му се иска да изглежда умен. Пък то, пусто, няма как да стане, щом не си такъв, а си си прост.

Искрен Митев вещо постулира пред медийните мисирки едри философски бисери като този: "Човек е функция и резултат от средата си." Мисирките, като чуят такава голяма вселенска мъдрост, мигат, а очите им стават на копчета, устата отворени, забравят у̀ма и дума, шашват се напълно.

А пък фразата, както и много други при Митев, е пълна глупост сама по себе си. Защо? Ами защото функцията по дефиниция е отношение на съответствие между зависима по стойност величина от независима величина, аргумент, и фактически е резултат от преобразуването му. Няма как едно нещо, човекът в случая, да е резултат и резултат, това е повторение на едно и също определение с други думи, това е тавтология.

Забелязъл съм, че тавтологията е любим комуникационен прийом на всички в ПП/ДБ, най-паче на Кирето, на Ленчето и на Кокорчо, Господ здраве да им дава.

Последно, за да придобиете по-панорамна представа, що за човек е този отявлен враг на "Възраждане", ще ви кажа, че тъкмо той е върл защитник на свръхгнусната шизофренна идея "бонус - донос", държавата да дава бонус (рушвет) на гражданите, които анонимно сигнализират НАП и МВР, доносничат значи, за укриване на данъци и осигуровки от други граждани, доносничат за свои роднини, близки, познати и приятели.

Нямам думи, каква отврат са тези от ПП/ДБ, правилно е, дето ДБ я наричат "Доносническа България"!

Искрен Митев, също като Божанката и усурийския тигър Манол, иска да ни управлява и да кове закони.

Не мога да си представя хората, които биха гласували за тях.

Луди ли сме?

***

Четете моите текстове! Търсете моите книги! Поръчайте тук: tornadobg.com

акад. Петър Иванов

5 Коментара

Борис

преди 3 седмици

Академик Петър Иванов!Изхабихте много редове за да охарактеризирате един екземпляр,който може да бъде охарактеризиран много кратко-долен,гаден,смрадлив ПП ПЕДЕРАС!

Коментирай

Борис

преди 3 седмици

Академик Петър Иванов!Изхабихте много редове за да охарактеризирате един екземпляр,който може да бъде охарактеризиран много кратко-долен,гаден,смрадлив ПП ПЕДЕРАС!

Коментирай

към е тоя педерас

преди 3 седмици

Само муцуната му е достатъчна да отнесе шамар

Коментирай

Майна

преди 3 седмици

Браво , Професоре! Трябва да се изнасят осветени факти! Успех за всички ни , които се борим за България!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.