МАФИОТЧЕТА УПРАВЛЯВАЩИ, ЦЯЛ НАРОД ЛИ ЩЕ ПРАТИТЕ В ДИАРБЕКИР, КАТО ЗНАЕТЕ КАКВО ТОЧНО МУ МИСЛИ ТОЯ НАРОД НА СЛУЗЕСТИЯ ТАГАРЕВ?!

https://svobodnoslovo.eu/politika/mafiotcheta-upravlyavashti-cyal-narod-li-shte-pratite-v-diarbekir-kato-znaete-kakvo-tochno-mu-misli-toya-narod-na-sluzestiya-tagarev/113504 SvobodnoSlovo.eu
МАФИОТЧЕТА УПРАВЛЯВАЩИ, ЦЯЛ НАРОД ЛИ ЩЕ ПРАТИТЕ В ДИАРБЕКИР, КАТО ЗНАЕТЕ КАКВО ТОЧНО МУ МИСЛИ ТОЯ НАРОД НА СЛУЗЕСТИЯ ТАГАРЕВ?!

„39-годишен софиянец е задържан и обвинен за закана с убийство, отправена към министър от правителството, съобщиха от Софийската районна прокуратура.

Според източници на „Гласове“ става дума за министъра на отбраната Тодор Тагарев.

На 4 юли т.г. обвиняемият Г.Д. се заканил с убийство на действащ министър, като му изпратил заплашително съобщение на личния му профил в социална мрежа в интернет.

По случая е образувано досъдебно производство. В хода на разследването служители на ГДБОП са установили, че профилът в социалната мрежа, от който е изпратена заканата, е създаден и използван от 39-годишния мъж от София.

С постановление на наблюдаващ прокурор той е задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Предвиденото в закона наказание е до 6 години „лишаване от свобода“.

Няма такава идиотска държава, такова ПРЕСТЪПНО МВР И МАФИОТСКА ГДБОП, ЗА ПРОКУРАТУРАТА – ДА НЕ ГОВОРИМ – БАКАЛИЯ НА КОРУМПЕТА!

Цялата мара втаса, държавата се управлява от мафиоти, за които нито прокуратурата си отваря очите, нито МВР и ГДБОП привиждат, а не привиждат, защото са ратаи на същата тази мафия – че арестували мъж, който написал във Фейсбук на лични съобщения ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПИШЕ на тип като Тагарев.

Мафиотчета управляващи, целия народ ли ще пратите в Диарбекир, като знаете какво точно му мисли тоя народ на тоя слузест Тагарев?!

Afera.bg

7 Коментара

Сенека

1 year before

Самопредлагам се, за изпращане в Диарбекир, защото не харесвам МС.

Коментирай

Бай Иван

1 year before

И аз чух тази вечер новината, че онази утрепка тагарев е насрал гащите! Няма що голям натовец излезе, а го е страх, като босо циганче! Че на всичкото отгоре са арестували уж заплашилия го и му го задържали за 72 часа с тенденция да го задържат за постоянно! Тея съвссем се уляха! Хващат убийци и ги пускат след 24 часа, а сега някакъв заплашил по фейсбукпрофила си оня посерко тъгарев и ореваха мястото при положение, че сигурно го охранява цяла глутница пазванти!

Коментирай

Посетител

1 year before

Мисля, че сега беше удобния момент да се сформира екип от адвокати, които да поемат защитата на този човек! Магарев трябва да трепери... от студ...

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Министър Тагаренко е подкрепен от ДПС. Защо веселина томова писка? Тя трябва да е доволна от своите приятели…

Коментирай

ВЕНЦИ

1 year before

АЗ СЪМ ГРИГОР ДИМОВ !!!

Коментирай

Пламен

1 year before

МАГАРЕВ, Тодоре, когато се срещнем с теб ще видиш - Кон боб яде ли, Пърди ли се в джамия, и Вика ли се на ходжата пезевенк!

Коментирай

Абориген

1 year before

То не беа професори, академици и прочие хабилитирана паплач ! Сега требеше да сме у космоса !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.