Манолова: БСП се е превърнала в заложник на партийната кариера на Корнелия Нинова

https://svobodnoslovo.eu/politika/manolova-bsp-se-e-prevarnala-v-zalozhnik-na-partiynata-kariera-na-korneliya-ninova/44176 SvobodnoSlovo.eu
Манолова: БСП се е превърнала в заложник на партийната кариера на Корнелия Нинова

Ние сме обединеното ляво, което няма при никакви условия да е в колаборация с ГЕРБ, ДПС и никога няма да е във война с президента Радев. Това заяви лидера на „Изправи се, България“ Мая Манолова. 

''БСП се е превърнала в заложник на партийната кариера на Корнелия Нинова. България има нужда от левица, при която клиентилизмът и авторитарните начини на партийно управление да останат в миналото. Левица, която няма да води братоубийствена война срещу президента. Това е самоунищожителна война, в която редовите социалисти не участват, води я ръководството", допълни Манолова.

''Ново ляво обединение ще има. Ще имаме общи листи на предстоящите избори. За следващите местни ще се влеем в единен ляв политически субект. Лявото обединение, в него ще се включат интелектуалци, очаквам и много социалисти, които не са съгласни с линията, която провежда Нинова и шлейфа около нея. Също и онези честни хора вляво, които искат истинска и силна левица, която да защитава работещите хора и уязвимите в България", категорична беше тя. 

''Само за 5 години партията под ръководството на Нинова загуби 700 000 гласа и се превърна в лесно заобиколим фактор, който се използва като патерица и от статуквото", уточни още Манолова. 

https://eurocom.bg/

3 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Тази кюстендилска слива е много досадна.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Маямата правеше свирки и на Боко и на Черепа, едновременно, но те не й платиха и я изгониха. Тя много се разстрои, но бързо й мина…

Коментирай

Пчеличката Мая

преди 1 година

ЖАДНА ЗА ВЛАСТ ОСОБА,СЧИТАЩА СЕБЕ СИ ЗА «НОВОТО ЛЯВО».ТИ ДА ВИДИШ….

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.