Марков от ''Величие'' твърди, че му показали компромати, за да подкрепи Назарян и кабинета Той се закле като депутат

https://svobodnoslovo.eu/politika/markov-ot-velichie-tvardi-che-mu-pokazali-kompromati-za-da-podkrepi-nazaryan-i-kabineta-toy-se-zakle-kato-deputat/136344 SvobodnoSlovo.eu
Марков от ''Величие'' твърди, че му показали компромати, за да подкрепи Назарян и кабинета Той се закле като депутат

След като вчера Николай Марков от "Величие" закъсня за клетвата на депутатите, днес той дойде навреме на работа и се закле като народен представител. Марков заяви, че една от причините да закъснее е "оказван натиск от контактни лица на три политически сили за подкрепа на Рая Назарян за председател на Народното събрание, както и за правителство".

На откриването на 50-ото Народно събрание квесторите изведоха Марков от пленарната зала, след като той закъсня с около 20 минути и не успя да положи клетва при откриването на новия парламент. Тогава от администрацията на НС обясниха, че той ще се закълне при следващо заседание на парламента и че е бил изведен, защото към момента няма право да се влиза в пленарната зала, тъй като официално не е депутат.

Днес, след като депутатите избраха председател и зам-председатели на НС, при формирането на парламентарни групи, Марков бе предложен за председател на ПГ на "Величие", въпреки че формално не бе станал депутат. Това наложи той най-сетне да положи клетва.

В кулоарите на парламента Марков обясни, че една от причините за вчерашното му закъснение е оказван натиск за подкрепата на председател на парламента и за правителство. 

"Имаше показани компромати за мен и за Ивелин Михайлов. Дали ще пуснат този компромат е въпрос на избор. Става дума за запис", каза председателят на ПГ на "Величие". 

Той отказа да поясни за какъв компромат става въпрос, но допусна, че може да не е истински. Марков не посочи и конкретни имена на формации и хора, които са го изнудвали.

offnews.bg

7 Коментара

Алекс

2 weeks before

Ами сега?.. Като не гласува за Рая кога ще пуснат компромата?..Политиците ни ли са тъпи или мислят нас за такива?

Коментирай

сащ е сатана

2 weeks before

Т.е. подполк.Николай Марков има тъмни места в биографията, щом това за себе си го нарича "компромат". Т.е. не всичко при подполк.Николай Марков е чисто и не всичко при него е читаво. Това, че подполк.Николай Марков замени шалчето с кръст, не го прави качествена замяна, щом самият той си признава за фактически компромат в неговото минало.

Коментирай

Майна

2 weeks before

Наистина така наречената партия ,,величие,, са пулен ,,сбирщайн,,.. Погледнете Дарин Георгиев от Пловдив- дето ,,културно ,, щели да ,,разобличават Възраждане.. Аз ги призовавам да видим ,,разобличението,,! Същият- наемник от Ирак и Афганистан! Наемник! За какво говорим? Защитавал КОГО в тези държави!!!! Същият по-късно ,,шеф,, на охраната на ,,Ботев,, , хм... За Ивелин, що тоя, дисциплинарно уволнен, самопроизвел се в чин полковник как подчертава ,че не бил в партийката?! Не знаете? Ами щото отвсякъде е ясно каква ,,пирамида,, е всичко... Държат ги на ,, строг нашийник,, .. Кой ги избута ? Хм...

Коментирай

Глас от народо

2 weeks before

Полковник_Полковник ,напред. Наесен с 50 депутати. Излизане от ЕС и НАТОТО. Присъединяване към оста на доброто ,Москва ,Пхенян.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.