Мая да се бори с криминалния контингент и мафията е някакъв нонсенс

https://svobodnoslovo.eu/politika/maya-da-se-bori-s-kriminalniya-kontingent-i-mafiyata-e-nyakakav-nonsens/53684 SvobodnoSlovo.eu
Мая да се бори с криминалния контингент и мафията е някакъв нонсенс

Мая Манолова ме потриса отвсякъде. Този повишен тон на истеричност осакатява всичките й възможности. Невротизира нацията. Водещите не могат да й зададат въпрос, защото тече креслив монолог.

Ако някоя формация иска да влезе в парламента, например като "Левицата", трябва да забрани участията на Мая в ефир... Мая да се бори с криминалния контингент и мафията е някакъв нонсенс. Самият тон на Мая, тези писъци, извикват радикално безредие в аудиторията.

Татяна Дончева ми каза в едно интервю, че това било заради пиара й. Не виждам такова нещо. Мая Манолова е заела някаква странна форма на мащабно ядосана жена, което е много непродуктивно за политик. Трябва да създава така необходимото на нацията спокойствие, а не да излъчва умствено-словесна касапница.

Чудя се кога на някой ще му уври главата, че лидерът трябва да създава БЛАГА (спокойна) и БЛАГОРОДНА формула в главите на избирателите, а не стрес, нерви и образи на брадви за разправа. Не знам какъв е личния мотив на Мая (пари, власт, разочарование, любов) да е толкова високотонална и преживяваща политическата война, но този перманентно революционен език е изключително уморителен. За всички. Силата на убеждаването не може да минава само през възбуждането на гняв.

Гневът не е устойчива формула за електорално внимание. Но считам, че Мая няма стратегия. Тя просто изпитва естествена ненавист към Борисов.

Калина Андролова 

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.