Мая и Ваня Григорова заровиха томахавките

Формацията на „Русата и Черната Златка“ в политиката разчита на подбутване към парламента, иначе губи субсидията

https://svobodnoslovo.eu/politika/maya-i-vanya-grigorova-zaroviha-tomahavkite/133991 SvobodnoSlovo.eu
Мая и Ваня Григорова заровиха томахавките

Формацията на „Русата и Черната Златка“ в политиката разчита на подбутване към парламента, иначе губи субсидията

Оказва се, че Мая Манолова и Ваня Григорова, са заровили томахавките в името на подбутване към парламента от други партии по пътя към властта. Двете вече са спрели споровете по темата „коя е първа цигулка“, както се изрази самата Григорова.

 

Двете фурии, които се изпокараха като съпернички в конкурс за „Мис“ заради неглижирането на Манолова като фактор в коалицията, отскоро затоплили отношенията си. Нещо повече – Мая дори завела смуглата синдикалистка в неизменно любимия си фризьорски салон на бул. „Христо Ботев“ в столицата, филиал на един от салоните на самия стилист Капанов, където всяка седмица е гост от години, като други коафьори не мият и не подстригват русите й букли, а сега жестът на помирение с Ваня щял да осигури атрактивна прическа и за нея.

В чудна драма обаче се видели двете фурии, след като стана ясно че въпреки ударната кампания на Григорова и каците с пари, които бизнесмени като Георги Гергов и Васил Александров – собственик на „Агрополихим“, наливат в проекта им, парламентът е мираж с очаквани около под 3% подкрепа.

За парламент обаче са нужни 4%, а предвид, че се явяват в коалиция, Манолова и Григорова са заплашени да се фризират сами, тъй като без успех и депутатски места няма да помиришат субсидия. Всяка партия с над 1% от вота получава държавни пари, но ако се е явила самостоятелно.

Отсега се говори, че двете дами, които в политическите среди иронично наричат „Русата и Черната Златка“, правили совалки до определени партийни централи и провеждали обаждания с партийни лидери, от които се очаквало да „подбутнат“ формацията им към парламента с преливане на гласове.

 

Ръководствата им обаче били готови на подобен „жест“ единствено, ако двете фурии и коалицията им приближат прага за влизане в парламента. В противен случай новосближените приятелки нямало да видят депутатски кресла, а „преливането“ щяло да е в полза на друга партия.

Източник: Уикенд

4 Коментара

творец

3 weeks before

ЗДРАВЕЙТЕ,АКО АЗ ИМ ПЛАТЯ ПРЕДИИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ И ГИ ВКАРАМ В ПАРЛАМЕНТА, ТО ТЕ НА КОЙ ЩЕ СА РОБИ.

Коментирай

Сестри ГАЛЕВИ - Ваня и Мая

3 weeks before

Народна Медия, анти-СМРАД. https://www.youtube.com/watch?v=rqSvJ8DwCWg

Коментирай

Д-р Пламен Пасков Народна Медия, анти-СМРАД.

3 weeks before

БНТ: Предизборен диспут. Избрано. Народна Медия, анти-СМРАД. https://www.youtube.com/watch?v=sb-WgenDMRk

Коментирай

Чичо

3 weeks before

Камъни се хвърлят по високо дърво!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.