Мая МА в момента ви убеждава ДА гласувате. Те са били много ВОЖД, малко индианец.

https://svobodnoslovo.eu/politika/maya-ma-v-momenta-vi-ubezhdava-da-glasuvate-te-sa-bili-mnogo-vozhd-malko-indianec/53973 SvobodnoSlovo.eu
Мая МА в момента ви убеждава ДА гласувате. Те са били много ВОЖД, малко индианец.

Мая МА в момента ви убеждава ДА гласувате. Те са били много ВОЖД, малко индианец. Ако плювнете за тях, все на ВОЖД ще попаднете.

От два дни гледам ТВ. Не е по желание, по необходимост. Лъскам си хитина до прозрачност. Не ми харесва. За два дни овладях лексиката на всички политически свтила вождове. Всички те не биха могли да напълнят норматива от 5000 думи, който се постига в подготвителен клас на езикова гимназия.

Половината са думи с англосаксонски миризми. 
Горната и джука страда от странна неподвижност, обяснявайки с какви закони тя и вождовете ѝ ще въздадат справедливост в парламентарната зала. Твърди, че ТЕ СА У ЛЕВО!!!! Това е доста спорна посока!!!! Ще създават НОВ ОРГАН с който щели да НИ ОРАТ на терен и ДЪЛБОКО!

НЕ НЕДЕЙ! НЕ МЕ ОРИ! МАЯ МА!

Екатерина Димитрова 

2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.