Мазохизъм до дупка

https://svobodnoslovo.eu/politika/mazohizam-do-dupka/25735 SvobodnoSlovo.eu
Мазохизъм до дупка

Имаше времена, когато ни размазваха пръст и плашеха с провеждане на избори до ДУПКА.

Сега авторът на култовия рефрен вече е на друга вълна. Налага се малко уточнение. Да не вземе някой да се обърка;  ударението е на последната, а не на първата гласна.

Та въпросният глашатай вече гордо и надменно ни отброява колко са поредните изборни победи на ГЕРБ. Последните - и барабар с него. Получава се нещо от типа на  Барабар Петко с мъжете.

Имаше също и времена, когато се раздаваха ДЕПЕСАРСКИ шутове. Нещо средно между модна тенденция и патент „Де-Пе-Се рекет".

Сега радетелите на страховитите закани бая се озорват дори и само да влезнат в парламента. Незаобиколимият фактор май вече доста се е (ПО)смалил.  Лесно го финтЦират и пунКтират.

Днешният ни СТАЙлинг обаче е доста по-изтънчен и възвишен. Зад резултатите от вчерашния вот не надничат нито избори до ДУПКА, нито някакви ШУТОВЕ. Още едно уточнение. Мачлетата на Бистришките тигри и тамошните ШУТЧЕТА (А И ШУТОВЕ); нека да не се броят.

Просто горчивата истина от избирателните урни на сезон март`2017 е само една: МАЗОХИЗЪМ ДО ДУПКА. И нищо друго по-смислено и по-различно.

С което поставяме нов световен рекорд. Не се стеснявайте; не ни е нужно да потъваме в излишна скромност.

Бързо активистите на ГЕРБ да изприпкат. Незабавно да го впишат в Книгата на Гинес този наш МАЗОХИЗЪМ. До последната ни ДУПЧИЦА на колана.  А и на акъла. Което е още по-жалко...

Автор: Георги Димов

Мазохизъм до дупка

cross.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.