Медия на Кристина Патрашкова прогнозира голям триумф за Костя Къстадинов на европейските избори.

https://svobodnoslovo.eu/politika/mediya-na-kristina-patrashkova-prognozira-golyam-triumf-za-kostya-kastadinov-na-evropeyskite-izbori/122561 SvobodnoSlovo.eu
Медия на Кристина Патрашкова прогнозира голям триумф за Костя Къстадинов на европейските избори.

Медия на Кристина Патрашкова прогнозира голям триумф за Костя Къстадинов на европейските избори. 

Филтърнюз е собственост на "Филтър медия груп" ООД, ЕИК 206762073 със съдружници: Кристина Патрашкова 50 % и 50% КП ПРАДАКШЪН ЕООД, собственост на Иво Димитров. Лошо няма, и медиите все пак трябва да изкарват пари.

Интересното е, че всички сериозни медии и нормални хора виждат грандиозния срив на Възраждане, като на последните местни избори изгубиха почти 2/3 от електората си. Да се очаква, че българи, настроени родолюбиво и против ЕС, ще пратят Къстадинов като евродепутат с десетки хиляди лева заплатка на тих пристан, е по-скоро болна фантазия на партията, отколкото някаква реалност.

Говори се, че листата им ще се води от непартиен кандидат, като залагам, че ще е масон и ученик на Шваб. На второто място може и да е самият КК, който по този начин ще се измъкне от блатото, в което се намърда.

Но си е доста жалко да наемаш подобни сайтове - или да плюеш срещу опонентите си, без да могат да те осъдят, или да те хвалят безобразно. 

Скоро очаквам все по-активна агитация и пропаганда на Къстадинов как ще влезе в Европарламента и там ще им покаже, каквото ще им покаже. Късо ще им стане на еврадепутатите! Пък тук българите, които му се вързаха, кучета ги яли, субсидията и заплатите си вървят....

Елена Гунчева-Гривова

21 Коментара

Гунчева,

преди 5 месеца

Алтернатива за Германия също се очертава като победител за Европейските избори.Идва Ново време, в което Партиите ,които приоритетно защитават националните интереси ще бъдат подкрепи от народите си. Въпреки медийната и правителствена атака срещу тях. Сред тях ще е и Възраждане. Тя е единствената Българска партия. А ти ,Гунчева направи своя избор, когато не се яви в Парламента, когато трябваше да ,,падне,, правителството на ПП. Тази жлъч сега е в опит да омаловажиш предателството си към тези, които гласувахме за Възраждане.

Коментирай

хамалин

преди 5 месеца

костадинов ще се издъне (под пееевски няма форум: демокрацията ни явно е с особено мнение)

Коментирай

хамалин

преди 5 месеца

костадинов ще се издъне (под пееевски няма форум: демокрацията ни явно е с особено мнение)

Коментирай

Гунчева,

преди 5 месеца

Още ли не си се задавила от жлъчния сок, който обилно отделяш? Хапвай си там от сороските сребърници и тихо преглъщай.

Коментирай

Елена Гунчева

преди 5 месеца

До Лелката за Костя, която се пише "Гунчева": Знам, че много от последователките му сте кухи лейки в главата, но поне елементарно възпитание може да спазвате. За разлика от Костя Късопишков, аз не вземам соросоидни пари. Женка му взема. И той, разбира се. Я дайте някакво обяснение защо осигури гласуването на Мавров за подуправител на НЗОК? Я кажете защо съдейства пендела Терзиев да бъде избран за кмет на София? Предателството е на Костя, но това е типично за етноса му. За разлика от него, аз се издържам с работата си, а не с народни пари от субсидии и заплати и от гласувания, които са удобни на ГЕРБ. А Вашата простотия и тази на дебилните орки от сектата, ще Ви заседне скоро на гърлото. Всички вече Ви разбраха какви дебили сте, а вождът Ви - какъв долен и гнусен предател на българите е. Скоро всеки от Вас ще си допълзи до дупката, от която е изпълзял и повече няма и да се чуе за Вас.

Коментирай

Елена Гунчева

преди 5 месеца

И също до фитката от първия коментар: Лично Ви пожелавам да не можете да си стъпите на крака и някой да ви влачи 300 километра.

Коментирай

онуфри

преди 5 месеца

Г-жа Гунчева-Гривова да си направи партия или да се включи в някоя с угодни за нея разбирания за живота и политиката на държавата и да започне да променя това, от което е недоволна. С ежедневно и ежеминутно злобеене и плюене няма да стигне далеч. Пък кой знае?! Може да гласувам за нея. 😉

Коментирай

хаха

преди 5 месеца

Много намаля агитката подкрепяза късопишковеца. Дали не е имало вътрешни съкращения в култа на кокошкарите хаха

Коментирай

Джингиби

преди 5 месеца

Госпожата претендира за възпитание? Има един ,който нарече една ,,тъпа п..тка,, , а ти употребяваш ,,късоп..шков,, ,той поне наричаше българите прости( затова се разбираме, и аз съм прост) , ти ги наричаш дебили..Ти каква си? Питам..? Мярка за какво си ? И кълнеш.., хм

Коментирай

Меглена

преди 5 месеца

Костадин Костадинов е Силно КОМПЛЕКСИРАН защото му е КЪС и МЕК, също като на Боко ТИКВАТА! За сметка на това пък Устата му е Голяма и няма затваряне дори с пет клякания!

Коментирай

Димитрова

преди 5 месеца

Имах по-високо мнение за Гунчева. Особено в правописа и начина на изразяване. Оказа се, че тя чете без разбиране. Гунчева написа: "До Лелката за Костя, която се пише "Гунчева"." Нима не е ясно, че когато след някое име се постави запетая, това означава, че пишещият се обръща към лицето, което носи съответното име? Жалки, много жалки опити да се очерни Костадинов. Него вече го приемат в Европа, а някой подтичва по тъч линията и чака да го вкарат в играта. От година време наблюдавам падението на пловдивчанката, с неподражаемия акцент и си обяснявам лютата завист към ораторските способности на "сet obscur objet du désir". Пожелавам и́ повече спокойствие и овладяване на изблиците от неконтролируем гняв.

Коментирай

Митко Китката

преди 5 месеца

Първо беше копейка, после копейкин, после подлога на герб, после къс Костадинов, първо взимаше копейки, сега взима соросоидни пари, туй Коце яко прави кинти, ще му викаме Коце чейнч бюрото. Първият коментар не говори а крещи истината. Гипсираната Гънчева взе кинтите по времето когато Петков и пп купуваха независими и отцепващи се депутати и обърна гънчестия си задник на 180 с походка на трътлеста костенурка.

Коментирай

Мина

преди 5 месеца

Стигам до извода, че Сашко(чворош) плаща повече на троловете на костя пепейкин, отколкото на всички останали. Не се дерзайте- костето приключи кариерата си, колкото и да се напъва сашко. Поздравявам г-жа Гунчева за смелостта да продължава да казва истината! “Аз съм пътят, истината и животът” И “Не хвърляйте бисерите на прасетата” Колкото повече Ви плюят- толкова повече сте на прав път! :)

Коментирай

Джингиби

преди 5 месеца

Тя ,Гунчева такива ,,бисери хвърля,, ,че си задавам въпроса наистина къде е раждана..А да обявите нас за тролове е нелепо..,или за вас всичко се купува ( така излиза)..Да продължава да се излага, щом така я намирате за ,,правдива,,..Срам, чувстват достойните, не бива да го очакване ,вярно...

Коментирай

Мина

преди 5 месеца

Ми, Джингиби- ти къде си раждан е отговорът на въпроса ти. Второ: за кое питаш от къде влиза и къде излиза?! Трето: Когато фактите говорят- Боговете мълчат! Ако имаш съновидения за факти по отношение на пепейкин: Би ли прояснил на публиката връзката му с Врабевски, също гласуването му “за”закона за отбраната и въоръжените сили-!който упълномощи изпращането на българи на чужди натовски фронтове?! И стига сте плюли- факти цитирайте! Факти!

Коментирай

Елена Гунчева

преди 5 месеца

До Димитрова: Явно на лелките за Костя ви е голяма гордост, че Къстадинов го приемат в ЕВРОПА!!! Това си мечтаехте, нали? Да го приемат в Европа, да го погалят три папи по главата, а Лайнен да го спомене като пример. Май сте забравили, че Къстадинов искаше в началото да излизаме от ЕС, а сега търчи да се среща с европейски лидери и партии. От излизане от ЕС премина към предоговаряне на условията. За НАТО вече не мъцва да излизаме. Среща се с американски политици и те го хвалят. Май някой нещо не е разбрал. Единственото му качество, ако може така да се нарече, е плямпането. За съжаление често е популистко, без факти и без никаква мисъл и решение зад тях. Единственото, за което съжалявам най-много е, когато тоя църен мангасар дойде да ми се моли, злобно не го ошамарих и не го пратих обратно в Максуда. Хайде, лелче за Костя, плувайте нататък.

Коментирай

Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

преди 5 месеца

НАЙ-ВАЖНОТО: Субсидията и заплатките си вървят, а Гунчева си лае! Така е. Въпросът на въпросите е докога? Докато я има сглобката, защото и тя се превърна след местните избори в слънце и въздух за ВгъзРаждането!

Коментирай

За протокола

преди 5 месеца

В сайта АФЕРА има разкошна авторска статия за Кристина Патрашкова.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.