Минчо Спасов, НДСВ: България не е в Шенген и по криминални причини, свързани Борисов

https://svobodnoslovo.eu/politika/mincho-spasov-ndsv-balgariya-ne-e-v-shengen-i-po-kriminalni-prichini-svarzani-borisov/44129 SvobodnoSlovo.eu
Минчо Спасов, НДСВ: България не е в Шенген и по криминални причини, свързани Борисов

Проблемът на България с Шенген е и криминален . Не знам за австрийската позиция, но холандската позиция е продиктувана от факта, че холандските служби имат записи на разговори на Сретен Йосич с един бивш български премиер, поради което те са много резервирани, че този човек докато е в политиката България може да бъде надежден съхранител на информацията на Шенген. Г-в Сретен Йодич беше издирван от холандската полиция за опит за убийство на холандски полицай.

Това коментира пред бТВ Минчо Спасов, НДСВ.


Не знам дали си спомняте как преди 7-8 години Бойко Борисов беше поставен под охрана, защото Сретен Йосич искал да го убие. Той самият излезе пред Народното събрание с мотив, че се чувства заплашен... Трябва ли да ги припомням тези неща, посочи той.

https://frognews.bg/

2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.