Мирослав Боршош сравни Васил Терзиев със земята: “Стреля безразборно по свои кметове”

За целите на партийната пропаганда, се говори за спортни площадки, а се показват снимки от дворове, възмути се интелектуалецът

https://svobodnoslovo.eu/politika/miroslav-borshosh-sravni-vasil-terziev-sas-zemyata-strelya-bezrazborno-po-svoi-kmetove-2/117940 SvobodnoSlovo.eu
Мирослав Боршош сравни Васил Терзиев със земята: “Стреля безразборно по свои кметове”

За целите на партийната пропаганда, се говори за спортни площадки, а се показват снимки от дворове, възмути се интелектуалецът

“И така стигнахме до деня, в който кандидатът на “Промяната” нападна действащ районен кмет от ДБ. Същият, който сега е част от „неговия отбор“ с кандидат-кметове. Вчера г-н Терзиев се възмути от „евтино направената“ спортната площадка в двора на 73 СУ в район „Триадица“, изградена от кмета г-н Димитър Божилов. Г-н Терзиев явно е пропуснал този факт”. Така Мирослав Боршош, когото публиката познава като интелектуалец, публицист, а от скоро е зам.-кмет по културата на София, коментира един от поредицата нелепи изказвания на Васил Терзиев. В желанието си да оплюе досегашното управление на столицата, Васко Ухото (с какъвто прякор се сдоби Терзиев покрай роднините си от ДС), нападна от упор настоящ кмет на “Демократична България”, които са ракета-носител на кандидатурата му. Дали от неграмотност или поради лични вражди с районния градоначалник Божилов - можем само да гадаем.

 

 

Но Боршош е безпощаден:

“Стигнахме до деня, в който кандидатът на Промяната напада Фандъкова затова, че е предоставила 1,4 млн. лв. на кметовете на райони. Същият г-н Терзиев, който обещава децентрализация към районите кметове.

Стигнахме и до деня, в който за целите на партийната пропаганда, се говори за спортни площадки, а се показват снимки от дворовете, за да се онагледи, че нищо не е направено.

Това че има избори, г-н Терзиев, не означава че фактите са отменени. Спортните площадки са направени от кметовете на райони и директорите на училища и са добре направени. Включително и тези от кмета Божилов, който вчера попадна под безразборния огън на писачите Ви на постове”, не сдържа иронията си зам.-кметът по културата на София.

 

 

Боршош публикува в личния си фейсбук профил и снимки на успешно реализираните проекти, защото по думите му, кадрите, заснети от Васил Терзиев определено са направени от грешния ъгъл.

 

“Още 5 училищни спортни площадки бяха реновирани в районите „Средец“, „Банкя“, „Връбница“, „Младост“ и „Средец“. И за да ви предпазя от още приятелски огън – кметът г-н Трайков е този, който обнови 12 СУ със средства, предоставени му от общината. И така се прави, защото ние работихме с районните кметове като истински отбор. И така ще продължим”, категоричен е Мирослав Боршош.

Източник: crimesbg.com

 

 

 

 

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.