Мишката Денков изстиска снощи мокрия си памперс върху националната сигурност на България

https://svobodnoslovo.eu/politika/mishkata-denkov-izstiska-snoshti-mokriya-si-pampers-varhu-nacionalnata-sigurnost-na-balgariya/120243 SvobodnoSlovo.eu
Мишката Денков изстиска снощи мокрия си памперс върху националната сигурност на България

Мишката Денков поиска оставката на шефа на ДАНС. И изговори куп лъжи на живо от Министерски съвет, без да му мигне окото. Нагла мишка е Денков, но е обречена мишка. Ако не й мине котка път, няма как да не падне в капана.

Мишката Денков е подигравка дори за мишето съсловие. Толкова жалко и недостойно е това същество с големи месести уши.

Мишката Денков изстиска снощи мокрия си памперс върху националната сигурност на България. Или поне върху онова, което е останало от нея. И всичко стана в миша урина.

Пламен Тончев не предаде своя заместник, просто защото Денев си свърши работата. Тончев постъпи като мъж и професионалист. Но мишката Денков няма как да разбере това. Защото е мишка.

Мишката Денков е слуга на един завършен лъжец. Лъжецът Петков. Онзи небългарин, който продаде България на чужд господар и унижи Конституцията пред очите на целия народ. Онзи, който с мисловното си фъфлене, отдавна предизвиква единствено презрение у всички.

Невероятно е, че днес сме в ситуация, в която може да разчитаме единствено на хора като Борисов и Пеевски. За да ни спасят от похода на мишките. Невероятно е, но е факт. Разбира се, пумпалът Борисов е непредвидим. Именно, защото е пумпал.

За мишките и хората е темата, би казал другарят Стайнбек, поглеждайки многозначително към Румен Радев. Тъй като сега ще видим какво точно имаме за президент…

И накрая, отново – Мишката Денков поиска оставката на шефа на ДАНС. Ето какво коментира по този въпрос един американски класик:

“Веднъж мишката забелязала, че стопанинът на фермата е сложил капан за мишки. Тя разказала за това на кокошката, овцата и кравата. Но те й отговорили:

„Капанът за мишки е твой проблем, не наш!”

Малко по-късно в капана се хванала змия и ухапала жената на фермера. Опитвайки се да я излекуват, сварили на жената супа от кокошката. После заклали овцата, за да нахранят всички, пристигнали да навестят болната. И накрая заклали кравата, за да нахранят гостите, дошли на погребението.

И през цялото време мишката наблюдавала от дупката си и мислела за нещата, които са чужд проблем, докато не станат твой.“

Васил Петев

Източник: MEDIAMALL

10 Коментара

гошо

преди 5 месеца

Буци не е пумпал, а пудел при това на киро.

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

преди 5 месеца

Плъшокът Денков знае ли, че и във ФАЩ се извършват мошеничества при провеждането на изборите? Съдия от Бриджпорт, Кънектикът, постанови в сряда да се отменят първичните избори на Демократическата партия в града, след като се появи видео на което жена, която изглежда е заместник-председателят на Демократическата градска комисия на града Уанда Гетер-Патаки, извършваща измама с бюлетини… Bridgeport Election Overturned After City Official Pleads 5th To Ballot Harvesting https://www.zerohedge.com/political/bridgeport-election-overturned-after-city-official-pleads-5th-ballot-harvesting?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=1956

Коментирай

свободен

преди 5 месеца

МИШЛЕТАТА СЕ ЛОВЯТ ПЪРВИ В КАПАНА. А ТОЗИ Е ОТ ПОМАЛКИТЕ МИЩЛЕТА.

Коментирай

Иван Пеев

преди 5 месеца

Моля ви, не обиждайте вождът Бялполуовес.

Коментирай

Чичо

преди 5 месеца

Повелителят на мехурчетата разработва нова тема - "Как да пръднем, без да се насерем?"!

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

Г-н Иванов,каквато и нецензурна "словестика"да се използва спрямо тези изроди,които откровено се гаврят с нас,ще е твърде слабичка.Мишки и плъхове се трепят с лопата, но май нашите лопати са по мазетата!

Коментирай

Респект . . .

преди 5 месеца

Нямам друг коментар . . . :)

Коментирай

Валери

преди 5 месеца

Всичките тези дебили от шайката на Киро нямаше как да са на тези позиции ако не беше простото и дебилно българско племе не знам защо наричано още и народ .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.