МИТОВ, ОРИЕНТАЦИИТЕ СА НА ПРАЙДА

https://svobodnoslovo.eu/politika/mitov-orientaciite-sa-na-prayda/131904 SvobodnoSlovo.eu
МИТОВ, ОРИЕНТАЦИИТЕ СА НА ПРАЙДА

Може да бъде изображение с 3 души, читалня и текстово съобщение

Евроатлантическият верен лакей на Козяк заяви, че неговото назначение щяло да бъде тест за геополитическата и външнополитическата ориентация на Президента Радев. И започнах да се чудя откак дойде демокрацията с прайдовете и ЛГБТплюс движенията, как ориентацията започна да има ключово значение в политиката.

Всъщност, Митов, достойната ориентация е ИЗПРАВЕНАТА. А не надупената към колективния запад, към САЩ, към Израел, към Турция или друга държава. Но явно човечецът това не го разбира и не иска да го разбира.

Защо България трябва да се ориентира? Нима България няма СВОИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ И ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ? Нима България няма свои позиции, а трябва да чака от НАТО, ЕС и САЩ да ни кажат какви трябва да ни бъдат позициите?

Ибрикчийството на някои минава границите на погнусата и отвращението и предизвиква неистов гняв от подобни срамни същества. Ориентация им дай на тях! Само се чудя на търпението на народа ни, че не ги е ориентирал зорноволно към ЦСЗ!

От друга страна, ние към които сме се присъединили, нищо не е останало от тях, така че може и да е за добро. Развръзката и без това на всички ни е ясна!

Впрочем, Митов, какво стана с контранаступа на шута Зеленски? Какво стана с великото американско оръжие, горящо по украинските бойни полета? А, забравих, какво стана със самолетите, които платихме, и които САЩ някак си удобно поредна година забравят да ни доставят?

Вече политик стана синоним на ибрикчия и долно нищожество.

Елена Гунчева-Гривова

9 Коментара

Аква

преди 1 седмица

Митов, толкова си дребен и нищожен, но се сравняваш с българския президент. Боже, покажи му верния път! Поне да беше мъж! Че жена не мога да обидя!

Коментирай

Аква

преди 1 седмица

Митов, толкова си дребен и нищожен, но се сравняваш с българския президент. Боже, покажи му верния път! Поне да беше мъж! Че жена не мога да обидя!

Коментирай

Emigrant

преди 1 седмица

Както винаги г-жа Гунчева стреля право в десятката. Кратко, точно и ясно. Такъв резил в политиката на България не е имало никога. Такава надпревара в г...зоблизането между власт имащите не съм виждал и по времето на соца. Някъде бях прочел, че Митов е завършил актьорско майсторство. Дали е вярно, не знам. Американците предпочитат да имат артисти на високите етажи на властта: Рейгън, после Зеленски, сега Митов. Тези имат професионалните качества да лъжат без да им мигне окото. Но за тях това не е лъжа, а просто работа - издекламирват това, което са им написали, и са си свършили работата.

Коментирай

Emigrant

преди 1 седмица

Както винаги г-жа Гунчева удря право в десятката. Кратко, точно и ясно. Такъв резил в политиката на България не е имало никога. Такава надпревара в г...зоблизането между власт имащите не съм виждал и по времето на соца. Някъде бях прочел, че Митов е завършил актьорско майсторство. Дали е вярно, не знам. Американците предпочитат да имат артисти на високите етажи на властта: Рейгън, после Зеленски, сега Митов. Тези имат професионалните качества да лъжат без да им мигне окото. Но за тях това не е лъжа, а просто работа - издекламирват това, което са им написали, и са си свършили работата.

Коментирай

Чичо

преди 1 седмица

Къдравата Сю забрави, че по конституцията, за която и той е гласувал, няма право на пост в служебния кабинет, ама много му се иска!? За ориентацията му да се тревожат обитателите на площад Македония!

Коментирай

BLIMAN

преди 1 седмица

Не знам защо, но този човк ми е крайно антипатичен и неприятeн..има нещо изключително примитивно, за да не кажa жинотинско в излъчването му на "Homo sapience".

Коментирай

ТИМ

преди 1 седмица

ДРУГАРЮ МИТОВ,КАКВА Е ВАШАТА ОРИЕНТАЦИЯ?МОЖЕ БИ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,ПЪК НИЕ ДА НЕЗНАЕМЕ?ПОСНЕТЕ,МОЛЯ НЕ НИ ДРЪЖТЕ В НЕВЕДЕНИЕ!

Коментирай

Посетител

преди 1 седмица

Къдравото Сю да не би е забравил, че ако стане служебен министър НЯМА КАК да участва в изборите?!? Зам. председател на партия! Която се води "абонирана" за властта...

Коментирай

Балък

преди 1 седмица

политик стана синоним на ибрикчия и долно нищожество. Точно в десятката !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.