Младен Маринов: ДБ иска да разследва и сменя прокурори с парите на измамените американци от NEXO

https://svobodnoslovo.eu/politika/mladen-marinov-db-iska-da-razsledva-i-smenya-prokurori-s-parite-na-izmamenite-amerikanci-ot-nexo/43968 SvobodnoSlovo.eu
Младен Маринов: ДБ иска да разследва и сменя прокурори с парите на измамените американци от NEXO

Младен Маринов
Фейсбук

- Американски прокурори от 8 щата разследват крипто пирамидата и измамата "NEXO" за 94 милиарда долара.


- Британските и израелските служби разследват същите тези измамници за заобикалянето на санкциите срещу Русия и за финансиране на терористи.


- В същото време един от разследваните крипто фараони е съдружник на единия мандатоносител на Продължаваме промяната (ПП). А 15 служители на крипто мошениците от NEXO са дарили 400 хиляди лева на "Да, България", част от коалицията "Демократична България" и съюзник на ПП.

Същата "Да, България", която до август 2022 г. управляваше най-чувствителния сектор за нашите евроатлантически партньори - правосъдието. И напираше да прави правосъдна реформа.


- Просто, "Да, България" иска да прави правосъдна реформа, да разследва и сменя прокурори с парите на измамените американци от NEXO. Да NEXOформатира българското правосъдие и правоохранителните органи в една правосъдна пирамида, която да обслужва малцината избрани от тях.


Така че временната комисия ще има много работа и дано да й стигне времето, за да излезе с доклад, който да разкрие как NEXO щеше да приватизира българското правосъдие! Срещу токени...

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.