Много мразя популисткото лицемерие. И оправданието да избереш на живота лесното с мотива, че го правиш за народа

https://svobodnoslovo.eu/politika/mnogo-mrazya-populistkoto-licemerie-i-opravdanieto-da-izberesh-na-zhivota-lesnoto-s-motiva-che-go-pravish-za-naroda/121478 SvobodnoSlovo.eu
Много мразя популисткото лицемерие. И оправданието да избереш на живота лесното с мотива, че го правиш за народа

Въпрос:
Ако беше избрал лесният път да се занимава с история и право /с право категорично заявявам, че няма как да се занимава с тия знания/:
- щеше ли да има къща край морето, а майка му да придобие апетитен имот точно пред неговата къща?
- някоя банка щеше ли да му даде 200 бона кредит, който той да изплати  предсрочно?
- щеше ли да има пари за нова кола?
- щеше ли да има пари за начина на живот, който води?
- щяха ли изобщо да го дават по медиите?
- женка му щеше ли да получава грантове от соросоидни организации?
- щеше ли да си позволи наетата къща в Бистрица?

Едни таквиз въпроси....все ми се струва, че учителската професия, както и тази на музеен работник са достойни професии. И трудни, доста по-трудни от това да плямпаш глупости от сутрин до вечер и да натискаш копче за гласуване и да усвояваш милиони. 

Един пример: :КК прибира по 155000 на месец от безотчетните на депутатите си. Отчет няма. На месец! Сега ми изчислете колко учителски заплати са това? Ако приемем, че един начинаещ учител започва с 1550 лева, то той само от безотчетните /които не се облагат с данъци и осигуровки/, получава СТО учителски заплати на месец.
За депутатската заплата, вероятно такава и за председател на партия, бонуси и субсидия, няма да коментирам.

Много мразя популисткото лицемерие. И оправданието да избереш на живота лесното с мотива, че го правиш за народа. 

Елена Гунчева-Гривова

23 Коментара

Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

преди 2 седмици

Само това да беше! Халал да са му! БОРОВАН! БОРОВАН! БОРОВАН! А в другите 264 какви поразии направи! Пилците се броят наесен! 1 от 265. 1/265. По общини. Не по размер!

Коментирай

Ауди А 3

преди 2 седмици

ОТ КЪДЕ ТАЗИ ГОЛЯМА ЗЛОБА.

Коментирай

Ауди А 3

преди 2 седмици

ОТ КЪДЕ ТАЗИ ГОЛЯМА ЗЛОБА.

Коментирай

Злоба ли?

преди 2 седмици

Срещу КК няма злоба, а погнуса! МародерЪт на българското родолюбие, патриотизъм, Възраждане, които използва като ЕТ! Естествено има втори заден план. МИ-6.

Коментирай

Само минавам

преди 2 седмици

Важното е, че Възраждане като вземе ЕДНОЛИЧНО властта напролет - Таслаков ще е следващия финансов министър! И ще плаща заплати и пенсии в гипсокартон. PS. Кмет на Стамболийски не стана, но поста министър на финансите в кърпа му е вързан!

Коментирай

Баче Цено

преди 2 седмици

"Кадры решают все!" - оригинал речи И.В.Сталина в 1935 году, давшей начало крылатому выражению Товарищи! Нельзя отрицать, что за последнее время мы имели большие успехи как в области строительства, так и в области управления. В связи с этим слишком много говорят у нас о заслугах руководителей, о заслугах вождей. Им приписывают все, почти все наши достижения. Это, конечно, неверно и неправильно. Дело не только в вождях. Но не об этом я хотел бы говорить сегодня. Я хотел бы сказать несколько слов о кадрах, о наших кадрах вообще и в частности о кадрах нашей Красной Армии.

Коментирай

Малорадчанин

преди 2 седмици

Кадрите на КК в центъра и по места: 1. Слаботокови и скудоумни; 2. По правило необразовани, дори без купени дипломи като ПП (и ГЕРБ); 3. Фенове; 4. Неможачи; 5. Лапачи на дребно; 6. Невзрачни комплексари. PS. Пита се! По чий образ и подобие са така антиселектирани? И ако ДА, с тях ли ще управлява ЕДНОЛИЧНО?! Целта на политическия проект "Възраждане" е точно противната на заявената!

Коментирай

Ауди А 4

преди 2 седмици

Каквото и да си говорим за КК, винаги става въпрос за 💰!

Коментирай

Айде сега ... Гунчева!!!

преди 2 седмици

КК и ПП "Възраждане" спечели Борован! Ти какво искаш - София ли, или Пловдив, а може би - Варна?! Все пак в Габрово, единствения областен град в който бяха СЛУЧАЙНО на балотаж - ги би ГЕРБ! За Благоевград и Дупница, Кюстендил, Шоплука - НЕ ПИТАЙТЕ, те шопите му виновни на КК! Друго нещо си е ... Северозапада ... и в частност Врачанско!

Коментирай

Аххх

преди 2 седмици

Този сайт се превърна умишлено бетер ПИК! Денонощно се публикуват статии, които омаскаряват опозиционна партия - само една, която ежедневно хулите.

Коментирай

До Елена ДебеПепеГунчева

преди 2 седмици

До Елена ДебеПепеГунчева: Не натрапвайте тезата си, че партия "Възраждане" е подкрепила КОАЛИЦИЯТА - герб+дпс+пп+дб! Това е ваша фантазия, но не е реалност! В продължение на месец в този сайт омразата в количеството статии е преобладаваща към партия "Възраждане", но няма ентусиазъм да се публикуват статии в същото количество за КОАЛИЦИЯТА герб+дпс+пп+дб! Т.е. по Вашата логика на сайта ви - вие подкрепяте КОАЛИЦИЯТА - герб+дпс+пп+дб! Значи svobodnoslovo.eu подкрепя КОАЛИЦИЯТА - герб+дпс+пп+дб!

Коментирай

Посвещава се СЛЕДизборно и ПЕРСПЕКТИВНО на КК

преди 2 седмици

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

Коментирай

Хааа

преди 2 седмици

ПИК ли? Докато си кажете всичко и признаете ВСИЧКО - всеки ден ще е така ДО ПОБЕДАТА!!! КК и ПП "Вграждане" (в сглобките в центъра и по места) били "опозиция"?!?!?! На кой, къде и как? СМЕХ! Таслаков и с-ие могат да са САМО И ЕДИНСТВЕНО бостански плашила на бостанджиите на ББ! ps. Ако не знаете кои са бостанджиите - вижте в османския речник.

Коментирай

АНАМНЕЗА

преди 2 седмици

КК каза че след Алексей Петров следват политици? КОИ? Ако се доверим на Евангелието! КОЙ?

Коментирай

Вг(ъз)Раждане

преди 2 седмици

ВЪПРОС ЗА 100 000. ПП "Възраждане" ша са Първа политическа сила? А. Напролет В. Наесен С. ЗимЪска D. На куково лято

Коментирай

Само минавам

преди 2 седмици

Просто ... НЕМОЖАЧИ!

Коментирай

Коцето и ВЪЗРАЖДАНЕ са вече видяно – или Дежавю̀ (на френски: déjà-vu; изговор – буквално вече видяно)

преди 2 седмици

Никой ли не вижда, че Коцето и ВЪЗРАЖДАНЕ са огледалното копие на Сидоров и АТАКА? Двата вожда станаха милионери от продажбите на гласуващи в Парламента депутати. Подозирам, че най-яростните защитници на Коцето са бивши най-яростни защитници на Волен.

Коментирай

До "До Елена ДебеПепеГунчева преди 2 часа"

преди 2 седмици

Как гласуват ВЪЗРАЖДАНЕ в Парламента? Не помните ли, че на един от Походите за мир негови поддръжници се опитаха срещу заплащане да направят провокация - спомнете си безнаказаното от фашистката власт поливане на сградата на ЕС с червена боя с цел да бъде компрометиран ПОХОДА ЗА МИР ...

Коментирай

негови поддръжници се опитаха срещу заплащане да направят провокация

преди 2 седмици

Депутатина Димчо Димчев се жалеше, че организаторите на похода за ☮️ го гонели, заради Партията и Партията! А момченцето е начело на семпла група вражи души назовали се Възраждане - Лондон! С кой акъл? И какво искат с тази абревиатура?!

Коментирай

Колева

преди 2 седмици

Госпожа Гунчева изнася истината! Ако истината я наричаш "злоба", пак става! Това дали ви се харесва или не, е ясно! Както е и ясно, че КК плаща за тролене на такива като теб - също е ясно! И не инфо иЗточника е умиращ, а политическия МУ проект наследил ЪТЪКА, заедно с кретените Й! ПРИМЕРНО: Владислав Лехчански от Кюстендил е бил начело на местната структура на АТАКА и като такъв е бил и кандидат за кмет на Кюстендил. От учредяването на местната структура на Възраждане в Кюстендил досега е председател на общинската организация на Възраждане. ДОВИЖДАНЕ!

Коментирай

Врабче

преди 2 седмици

В сайта трият положителните коментари за Възраждане.

Коментирай

Мечо Пух

преди 2 седмици

Няма да забравя едно- как “изтъргува” енергията на избирателите си на един протест. Как след “това” се хвалеше по дупките на парламента- колко ги било страх. Вдигна си цената. С егото- че има власт. Съответно- му пл@тиха. А идиотите млъкнаха. Идиотите- които продължава да лъже. И аз бях от тях- но го разбрах. Същия- се покри като мишок. Какъвто е. Никога повече няма да му се доверя. Използва моята енергия- с лъжи. От които се облагодетелства.

Коментирай

Историкът

преди 2 седмици

Коци беше дотук! До есента на 2023 година. Няма съвсем да потъне, но залезът няма да е нещо особено. Ще последва ИТН и много като тях като ВМРО, Националния фронт и другите изчезнали от политическата карта.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.