Мунчо Плевнелиев пак се изока по националното тиви. Не му пука че цял народ му се подиграва

https://svobodnoslovo.eu/politika/muncho-plevneliev-pak-se-izoka-po-nacionalnoto-tivi-ne-mu-puka-che-cyal-narod-mu-se-podigrava/26581 SvobodnoSlovo.eu
Мунчо Плевнелиев пак се изока по националното тиви. Не му пука че цял народ му се подиграва

Мунчо Плевнелиев пак се изока по националното тиви. Не му пука че цял народ му се подиграва. Когато беше псевдо- президент в напълно мафиотизираната България мълчеше като дупе, но след като натрупа милионите по почина борисовски, отвори големите си уста. Тоя е най-нелепия клоун в държавата. Абсурден демагог и провинциален популист.

Дори самия Борисов му показва, че е негов личен шут! Но и това не разбира, добичето.

Николай Марков

1 Коментара

Иванов

преди 1 година

"Един път президент, винаги президент" Плевналиев. На този сладур, който опозори България с глупостта си, с примитивната си русофобия трябва да му се дава думата ЕЖЕДНЕВНО, да проумее белким този наш оскотял народ какви президенти избира, на какви политически мизерници предоставя живота и бъдещето си. Тези, които не съблюдават нито фактите, нито историческите дадености, нито елементарната логока, за които слугинажа на чужди интереси е най- ортодоксалния връх на мечтите им се роят като в змийско гнездо. Да е жив и здрав човека, ако беше само той с мед да го намажеш, много са. Бог не е българин щом толкова бурени избуяват в нашия национален двор, та за благородното просто място не остава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.