Мустафа Емин не трябва да се размине само с оставка

https://svobodnoslovo.eu/politika/mustafa-emin-ne-tryabva-da-se-razmine-samo-s-ostavka/116040 SvobodnoSlovo.eu
Мустафа Емин не трябва да се размине само с оставка

Мустафа Емин не трябва да се размине само с оставка. Той е направил опит за убийство като е притискал докторите да изоставят дете в смъртна опасност и да се захванат с неговото - с лека раничка, тичащо в коридора на болницата.

Трябва да бъде пратен на прокурор и в затвора...

Какво щеше да стане, ако лекарите се бяха уплашили от властта и бяха изоставили болното дете?

Добри Божилов 

3 Коментара

РИСТЮ

преди 8 месеца

И НЕ САМО ЕМИН,ИМА ОЩЕ ЕДНА ПЕРСОНА…СЪС СИМВОЛИТЕ»СЛАВА УКРАИНИ-ГЕРОЯМ СЛАВА».ДА ЛИ ЗНАЕ НАШИЯТ ТАГАРЕНКО ОТ КЪДЕ Е ВЗАИМСТВАН ТОЗИ ДЕВИЗ?НЕКА СИ НАПРАВИ СПРАВКА С ИСТОРИЯТА И ПО-КОНКРЕТНО СТЕПАН БАНДЕРА И ШУХЕВИЧ….

Коментирай

РИСТЮ

преди 8 месеца

И НЕ САМО ЕМИН,ИМА ОЩЕ ЕДНА ПЕРСОНА…С ДЕВИЗА:»СЛАВА УКРАИНИ-ГЕРОЯМ СЛАВА».ДА ЛИ ЗНАЕ НАШИЯТ МИНИСТЪР ТАГАРЕВ ОТ КЪДЕ Е ВЗАИМСТВАН ТОЗИ ДЕВИЗ?НЕКА СИ НАПРАВИ СПРАВКА С ИСТОРИЯТА И ПО-КОНКРЕТНО СТЕПАН БАНДЕРА И ШУХЕВИЧ….

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 8 месеца

ДО РИСТЬО😉 че то джуджето Стефан Бандера- нисък 1.58см и нащия военен министър ТАГАРЕНКО си приличат освен по нацистката идеология, която проповядват и защитават, така също и с омразата си към православието .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.