На 6 ноември плъха щял да пътува до Израел, за да се среща с Нетаняху

https://svobodnoslovo.eu/politika/na-6-noemvri-plaha-shtyal-da-patuva-do-izrael-za-da-se-sreshta-s-netanyahu/120219 SvobodnoSlovo.eu
На 6 ноември плъха щял да пътува до Израел, за да се среща с Нетаняху

На 6 ноември плъха щял да пътува до Израел, за да се среща с Нетаняху.

1️⃣ За чий хОй е тази среща? И на Израел ли ще предлагаме помощ, оръжие и добро и безплатно пребиваване и обслужване на туристите в хотелите по черноморието?

2️⃣ МВнР и посолството ни в Израел ангажирано ли е да организира евакуация от зоната с военни действия на български граждани с държавния ни самолет? Или обикновените хора - кучета ги яли?

Лилия Божкова

4 Коментара

свободен

преди 6 месеца

Мишочите ги хващат в найобикновенни капани. Колкото си помалък мишок толкова по бързо се хващаш в капана.А този от кои е Вие си знаете найдобре.

Коментирай

Бай Иван

преди 6 месеца

Всяко действие на това перавителство на "некоалицията" е поредния пирон в кофчега на България! Всичко, което го чухме в записа се изпълнява точка по точка от това антибългарско правителство! Ако продължава така, скоро няма да има държава България! Не, че сега я има, но поне формално все още се водим за такава! Тези не ги интересува нито закони, нито Конституция, нито морал, нищо!

Коментирай

Иван Пеев

преди 6 месеца

Ако отива да закрива държавата Израел, лек му път!

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 6 месеца

Появяват се в мрежата филмчета и коментари на руско-езични евреи от Израел, свързани с преселване в България. Не че преди, например 2 месеца или година, ги нямаше - не. Но сега са съвсем пресни - от последните дни. (виж като пример един от тях: "Переезд или Релокация в Болгарию. Сколько стоит жизнь в Болгарии?") Явно евреите са пришпорвани от последните събития в Близкия изток и нещо са се позабързали към България. Именно в тази връзка виждам понеделнишкото пътуване на "академика" до Израел.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.