НАЦИОНАЛИСТ НЕ ОЗНАЧАВА И ИЗМАМНИК

https://svobodnoslovo.eu/politika/nacionalist-ne-oznachava-i-izmamnik/131491 SvobodnoSlovo.eu
НАЦИОНАЛИСТ НЕ ОЗНАЧАВА И ИЗМАМНИК

 

Допреди няколко седмици от Възраждане широко рекламираха конференцията на 12 април /днес/ като среща на европейски националистически партии от групата на "Идентичност и демокрация", като Костадинов заявяваше, че Възраждане ще бъде приета за член на това европейско семейство и към тях ще се присъедини в Европейския парламент. Няколко месеца подред на страниците и групите на партията се споменаваше Алтернатива за Германия като близък съюзник на Възраждане, както и Партия на свободата на Герт Вилдерс.

В "Идентичност и демокрация" участват "Алтернатива за Германия", "Партия на свободата" в Нидерландия, "Национален сбор" на Марин Льо Пен, "Северна лига" на Матео Салвини и други. Все още няма официално съобщение от групата на "Идентичност и демокрация" по отношение на партия Възраждане, въпреки, че депутатът Стоян Таслаков на 19 февруари тази година на пресконференция съобщи, че това вече е факт. Лидери на партиите от "Идентичност и демокрация" по никакъв начин пък не са подкрепили Възраждане, като изстиването в отношенията става все по-ясно след конференцията във Флоренция на 02 декември 2023 година, където Костадинов изнесе реч пред смаяните погледи на присъстващите, заявил, че ЕС е най-сериозната заплаха за Европа и можело да има поредица от референдуми за напускане на съюза. Настоявал, че трябва да се предоговорят условията и на България да се гледа като на равнопоставен партньор - и това пред партии, които нескрито заявяват целите си мигрантите от България, Румъния и няколко други държави, да бъдат изгонени от държавите им.

Конференцията днес НЕ Е конференция на "Идентичност и демокрация", както се очакваше и беше обявено, а конференция, в която публиката се състои от възрожденци, събрани от цяла България и гости, които не са ги чували дори в собствените им държави, а политическите им позиции в държавите им и в ЕС са, меко казано, силно съмнителни. Участват АККЕЛ /Аграрна партия/ от Гърция, Възраждане-Молдова, Форум за демокрация - Нидерландия, Движение Република - Словакия, Заветници - Сърбия, Наша Родина - Унгария, Алтернатива за Швеция, Движение "Достатъчно"- Швейцария. Признавам, макар да се интересувам от световната и европейска политика, с изключение на унгарската партия, другите са ми напълно неизвестни.

Забавната част е съобщение, в което ПР Йовка настоява всяко интервю с гостите да бъде предварително уговорено с нея.

Костадинов трябва постоянно да си напомня, че голямата част от българския народ, както и много голяма част от европейците, трудно могат да бъдат лъгани и мамени дълго време. А в политиката освен его и нарцисизъм, се изисква и малко стратегия, тактика и умението да различаваш кога да си затваряш и кога да си отваряш устата!

И сега последно - да им честитим ли влизането в европейското семейство?!?

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Бля, бля

преди 1 месец

Госпожо ,защо не създадете партия като сте толкова навътре в политиката ,ами само лаете по "Възраждане " и Костадинов . Ставате досадна .

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Личи си ,че си толкова боса в политическата ситуация в момента, както и за позициите на отделните партии, че е по- добре да си списваш обидните опорки .Поне не ти личи пълния профанизъм .Ако съм на сайта, бих се замислил не ми ли се срива тотално реномето с такива ,,кухненски,, статии

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Време е госпоДжата да се присъедини към другите работещи като общински съветници , издигнати за такива с НАШИТЕ гласове , уредили се на доходоносни службички и сега отстояват ,,тяхните си интереси,,.. Ама не им трябва , явно, те са обединени сега по ,,позиция,,..Пълен позор- те обаче едва ли имат чувство за достойнство и чест. Днес напуснала тази от общинския съвет ( от Възраждане) Пазарджик..Купуване, продаване...Костадинов ви е виновен! И ние , които сме против това заличаване на Родината!

Коментирай

Мартин Пенчев

преди 1 месец

"Председателят на структурата на партия "Възраждане" в Пазарджик и общински съветник Десислава Георгиева обяви, че напуска партията..... Секретарят на организацията Екатерина Коцева също я напуска..... Нито една от нас двете не се е продала, както очакваме да чуем по отношение на нас....." - Да, ама Костадинов Ви е Продал и Предал!

Коментирай

Мартин Пенчев

преди 1 месец

"Председателят на структурата на партия "Възраждане" в Пазарджик и общински съветник Десислава Георгиева обяви, че напуска партията..... Секретарят на организацията Екатерина Коцева също я напуска..... Нито една от нас двете не се е продала, както очакваме да чуем по отношение на нас....." - Да, ама Костадинов Ви е Продал и Предал!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.