Напънали се ПП-ДБ и родили....конституционна реформа

https://svobodnoslovo.eu/politika/napanali-se-pp-db-i-rodilikonstitucionna-reforma/113706 SvobodnoSlovo.eu
Напънали се ПП-ДБ и родили....конституционна реформа

Напънали се ПП-ДБ и родили....конституционна реформа. Огласените им днес предложения за промени в Основния закон на страната за пореден път доказват тезата, че когато един политик е нефелен, когато няма никакви идеи за бъдещето, когато защитава не интересите на България, а просто изпълнява желания на Хегемона, той /тя/ почва да променя Конституцията. Гениална, ама ужасно гениална е идеята да направят така, че един човек да не е кмет повече от две мандата! Ами ако хората си го харесват? Ако искат той да се грижи за града им, защото е доказал с делата си, че е способен на това? Не може, нареждат от ПП-ДБ. Абсолютни демократи, както виждате.

А пък идеите им да ограничават президентските правомощия са още по-абсурдни. Тези хора не си ли мислят, че някога президентът може да е от техните среди. И тогава какво ще правим? Пак ще променяме конституцията, само че този път за да увеличаваме правомощията на "правилния"президент? Що се отнася до предложенията им за промени в съдебната система, те вълнуват единствено кръга "Капитал". Никой нормален човек не се интересува от измислената им "съдебна реформа". Най-глупава, разбира се, е идеята за смяна на националния празник. От най-първосигнална русофобия се е пръкнало това "велико" предложение. Изобщо, започне ли някой политик да говори за "промени в конституцията", това е най-доброто доказателство за неговата некадърност.

Автор: Петър Волгин

trud.bg

9 Коментара

Червената шапчица

преди 9 месеца

Барни Ръбъла какво предлага? Тоя написа поне 5 нови конституции…

Коментирай

moitoi

преди 9 месеца

Я Шалом да го Поспре този да НЕ се Бърка в БЪЛГАРИЯ...!!! ..„3-ти март е разделяща дата в българската история. Колкото повече българската демокрация се развива, толкова повече трябва да търсим поводи за обединение“, заяви Даниел Лорер от ПП-ДБ в предаването „120 минути“ по bTV във връзка с предложението 24 май да стане национален празник....!!!

Коментирай

Скитник

преди 9 месеца

Да се правиш на умен не е същото като да си умен. Управляващата клика демонстрира остра умствена недостатъчност - разбираме че имат много тесен коридор за вземане на решения, но с безумните си предложения зорлем увеличават нетното число на русофилите в България и помпат електората на Възраждане. Да дерзаят.

Коментирай

Генади

преди 9 месеца

Това еврейско копеле защо не отиде във родината си (изСраел)и там да променя конституцията. Същото се отнася и за онази повърня- сюлейман паси. Гнусни родоотстъпници. Май България е направила голяма грешка едно време че, ви е спасила родителите.

Коментирай

OZIRIS

преди 9 месеца

За Генади.Исак Паси беше много свестен човек,сина у внука обаче излязоха лайнари

Коментирай

Неда

преди 9 месеца

Може ли човек,който е нарушител на конституцията да я променя ?Това е толкова мерзко.С фалшифициране на изборите това се получава,нямат представителност, а се напънали конституция да променят.

Коментирай

До Червената шапка

преди 9 месеца

+ 100 :)

Коментирай

случаен миновач

преди 9 месеца

Рожбата ще е с наследствени черти на ОЛИГОНОФРИЯ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.