Не ме интересува зеления сертификат, интересува ме да се махне специализирания съд, да се смени Гешев

https://svobodnoslovo.eu/politika/ne-me-interesuva-zeleniya-sertifikat-interesuva-me-da-se-mahne-specializiraniya-sad-da-se-smeni-geshev/5918 SvobodnoSlovo.eu
Не ме интересува зеления сертификат, интересува ме да се махне специализирания съд, да се смени Гешев

Пак да повторя, като поддръжник на Промяната и екипа. Не ме интересува зеления сертификат, интересува ме да се махне специализирания съд, да се смени Гешев, Цацаров, да се смени ръководството на КЗК и другите регулатори. Изобщо материалната част на Промяната, а не словесни фойерверки и измислени битки.

Няма решителност и по енергийната криза, защото всичко което се прави е в сферата на държавната помощ, но няма стъпки за смяна на ръководствата на държавните дружества - ето Булгаргаз вместо да защити потребителите, защити монопола на Газпром. - и сега пак те имат 95 процента от пазара.

Вместо да изпратят послание до ЕК че тази работа с форсираната смяна на въглищата няма да стане, този екип започна да търси своята ниша - ще правят батерии /поредната илюзия и поле за далавери/. Не разбират този бизнес, да си поканят експерти - ето най-големите търговци на енергия казават - сперете, се скоро въглищата няма да излязат от енергийния микс. И тепърва ще има инвестции в нефт и газ.

ВЕИтата имат място, но само когато се докажат на пазара като конкурентна енергия и то не само с пряката си стойност, но и със стойността на своето балансиране.

Илиян Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.