Не политици, а човекоподобия, толкова подплашени от нови избори (където работата отива към електоралното им зануляване)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ne-politici-a-chovekopodobiya-tolkova-podplasheni-ot-novi-izbori-kadeto-rabotata-otiva-kam-elektoralnoto-im-zanulyavane/130240 SvobodnoSlovo.eu
Не политици, а човекоподобия, толкова подплашени от нови избори (където работата отива към електоралното им зануляване)

ППДД щели да предложат на ГЕРБ да излъчат премиер с техния мандат - Мария Габриел или Росен Желязков...

Това е дълбоко когнитивно разстройство - да обсъждаш имена за премиер от друга партия на свое партийно събрание. Кикито явно е станало заразно.

Не политици, а човекоподобия, толкова подплашени от нови избори (където работата отива към електоралното им зануляване), че ще изсвирят кратка музикална форма с инструментите на Бойко и Делян тугедър в 20 часа, със специално обръщение към нацията по БНТ - само и само да останат още малко във властта.

Историческа илюстрация за разврата сред жълтопаветието и ултралевичарската общност на кръга "Капитал", достигнали най-сетне до моралното си дъно.

Недялко Недялков

2 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

"ГЕРБ и ПП-ДБ ще се върнат на масата за преговори и ще направят последен опит за правителство." Това мнение изрази пред БНР социологът от "Маркет линкс" Добромир Живков.

Коментирай

Баба Злата

преди 1 месец

"...достигнали най-сетне до моралното си дъно" - не, не са го достигнали. Дъното е вся пак някаква граница, мяра, а те нямат такава. Предстои да видим още врътки и лупинги, въпросът ми е кога ние ще започнем да повръщаме върху тях.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.