Неудобните депутати не ги викат на комисии

https://svobodnoslovo.eu/politika/neudobnite-deputati-ne-gi-vikat-na-komisii/5961 SvobodnoSlovo.eu
Неудобните депутати не ги викат  на комисии

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'ново съобщение премести изтрий нежелана поща A delovodstvo kms материали за пленарна зала пость... промяна часа Saobshtenie материали аседанието пк по мррб пленарна зала пость... вътрешни правила Delovodstvo delovodstvo Health Committee Raina Mihailova Raina Mihailova delovodstvo Delovodstvo Haaith.Committee IFIMES Internati... Bulgarian Midwiv... Petar Markov проект Fwd: отправяне отправяне на актуални въпроси 1D... актуални въпро... здравна материали зала пость... Saobshtenie дневен 06.01.2022 Evgeni Lapkov kms здравна Analysis r Scott Younger: F... алианс българските акушерки MIDAZOLAM включено броселоу поздравления заседание комисията 05.01.202...'

Умишлено не бях уведомена за извънредното заседание на Постоянна комисия по здравеопазване днес, на която се е разгледало предложението депутатите да влизат със зелен сертификат в Народното събрание. Редовното заседание е насрочено за утре от 15.00 часа, като по никакъв начин не съм уведомена за промяната на датата и часа.

Наглост и безочие, както и пълно незачитане на законите от страна на председателя на комисията, който вече нееднократно се изказа в подкрепа на мерките и срещу Възраждане!

Това ли ви е промяната, слуги на посолството!?! Прозрачност? Поне спазвайте закона! Днес няма да ме уведомите за заседание на комисията, утре ще разпоредите да ни арестуват. Защото се смятате за богоизбрани. Но не сте!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.