НЕЙНАТА ИЛИ НАШАТА ЕВРОПА?

https://svobodnoslovo.eu/politika/neynata-ili-nashata-evropa/135049 SvobodnoSlovo.eu
НЕЙНАТА ИЛИ НАШАТА ЕВРОПА?

 

Урсузът Лайнен се довлече вчера в Пловдив, за да подкрепи една крадлива мутра. Погнусеното отношение към Борисов отпреди три години вече го няма, той целият е изпран и избелен и отново става за любим пудел на европейските лидери, като им козирува мазно. Много хора знаят за какво го ползват, потоците от комисионните все отнякъде трябва да минават. А и европейските лидери са хора, които бял хляб искат да ядат и не са много гнусливи.

Вчера Урсузът казала, че "екстремисти искат да разрушат нашата Европа". Проблемът е, че има различни Европи - едната на корумпираната, прогнила, извратена и перверзна европейска бюрокрация, която е на ръчно управление от САЩ и друга - Европа на европейците, които не искат да са колонии на САЩ, не искат зелени сделки, не искат мигранти, не искат най-вече война с Русия. Нейната - на Урсузът, Европа, няма нищо общо с нашата, например на българите, Европа. Нямат дори допирни точки.

Екстремизъм ли е да искаш мир? Екстремизъм ли е да искаш мирни преговори, а не обезкръвяване - икономическо и откъм хора, на Европа? Екстремизъм ли е да не искаш да приемаш и да издържаш украинци, които някак си се превърнаха в първа категория европейски граждани, а останалите - в техни спонсори? Екстремизъм ли е да искаш парите на данъкоплатците да се ползват за хората, а не за оръжия, които да се изпращат в Украйна? Екстремизъм ли е да не искаш да студуваш заради печалбите на Урсуза? Екстремизъм ли е да искаш селско стопанство, а не плодородни земи, превърнати в пустиня от соларни паркове?

Има две Европи. Европа на урсузите и човеконенавистните чудовища и Европа на хората. Жалко е, че Европа за пореден път прави историческа грешка. Лудите лидери ще унищожат западната цивилизация!

Елена Гунчева-Гривова

22 Коментара

Елена Гунчева

1 month before

Зойче, ай спри се, че ставаш смешна.

Коментирай

rusnak

1 month before

Бандитски шабаш, в деня на Ботев баш. Мърши.

Коментирай

песимист

1 month before

Екстремизъм ли е да искаш средствата, заделяни от Урсула и подобните й евро"демократи", от европейските фондове в името на борбата за мир, да не се харчат за закупуване на оръжия, захранващи фашистки организации и държави?

Коментирай

Тия мърши престъпнически съществуват

1 month before

Защото всички овце на територията сте сте болни - психично болни и прости като гъзове, същите са и овцете из целия ЕС - самоубийци, гласуващи за убийци

Коментирай

Баба Злата

1 month before

Тая пача цитира Ботев! Гастролът й у нас точно на 2 юни е гнусна подигравка не само с паметта на личностите, които почитаме на този ден, това е нагла демонстрация и незачитане на историческата ни памет и си е анонсиране на резултатите от изборите.

Коментирай

Думата на 2023 година е „ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО“

1 month before

В писмо до "Гласове" организаторите изпратиха снимки и видеа, доказващи думите им, и обявиха, че от патрията на Костадин Костадинов не е имало нито един представител на протеста: "Не, тях ги нямаше, нито един! Само младежката организация в БСП и будни хора."

Коментирай

Затова

1 month before

Ще гласуваме за Възраждане!

Коментирай

Скрий се, ма

1 month before

На такива като тебе не чакаме.. Предатели ще ни съветват?! Европа ще бъде друга с пронародните партии като Възраждане и Алтернативата , които са опасни за инсталираните сега по върховете..Що вчера и Урсулата и Вебер ги назоваха като опасни за сегашната Демонокрация ? Айде ,прави се на много пронародна за балъмите, ако още са останали.

Коментирай

До кавалера Скрий се, ма

1 month before

Нищо народно няма във вождисткаята партия възраждане на Врабевски!

Коментирай

Не съм ,,кавалер,,

1 month before

Нито ,,джентълмен,, за подобни особи , на който за речника им може да завиди всеки гамен.Понеже си личи ,че не сте особено начетена, няма как и да знаете ,проучването ,,откъде идва употребата на ,,МА,, в българския език - от МАЙКА . Виждате ли как съм го употребил, дори провокативно, дори симпатично. Гунчева обаче няма никаква езикова култура, показва , че и изобщо Култура на общуване и липсва

Коментирай

Какво е информацията

1 month before

Групата ,, Север,, , групата,, , Запад,, , групата ,,Днепър,, , групата ,,Център,, , групата ,,Юг,, - напредват, неудържимо по целия фронт!!!! Това са руските! Светът ще стане друг! Знам го, винаги съм го знаел. Ще дойде време и ще потърсим ,, сметка ,, ! На всички предатели! Тази, която пиши тук е псевдопатриот. Всичко ще си дойде на мястото.

Коментирай

В самия Античен театър, където се събраха около 7000 души..

1 month before

. И ТАСС ли повтарят тази ЛЪЖА ? Античният театър теоретически не може да събере 7000 човека , освен ако не седят един в друг ! Един гербераст седнал в скута на друг гербераст ... не се вижда подобна сцена. Капацитетът на амфитеатъра е 3500 човека. На видеата се вижда рехава запълненост на около 2500 гербераста... И ТАСС ли работят за Мутрата ?

Коментирай

Гунчева,

1 month before

Ти живееш в Пловдив ? Защо като си толкова борбена гражданка ,вчера, ти не се присъедини към протестиращите пред Античния ?.Ти вчера ,,мълчеше като пукал ,, Възраждане ли ти бяха виновни( или инструкциите за публикациите, тук от ,,собственика,, ) при идването на ,,шефовете ,, ,който никъде и никога не си ,,накърнила,, с една дума? Причина сега може и да намериш, ясно е- но си прозрачна.

Коментирай

До ,,Гунчева,,,

1 month before

Тя си е разчиствал бюрото в ,,Капана,, за да може да пише на работното си място статии по ,,предназначението си и ролята ,, , която изпълнява- да убеди колебаещите си сънародници да не гласуват против ,,сглобката,,..

Коментирай

Майна

1 month before

Ти не си българин , явно.., щом можеш да говориш за българско селище по този начин. Пловдив е моят роден град, най- старият , ,,жив,, град в Европа. Това, че след победата на ,,демонокрацията,, го съсипват архитектурно , а и го заселват с хора, от по-отдалечени райони , също изигра значение за атмосферата на този Древен град.. Има ли нещо в България, което да не е съсипано ? Целият ти коментар е една елементарност.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.