Никола Николов за Борис Бонев: Казах ли Ви аз, че е много евтин лъжец?

https://svobodnoslovo.eu/politika/nikola-nikolov-za-boris-bonev-kazah-li-vi-az-che-e-mnogo-evtin-lazhec/144081 SvobodnoSlovo.eu
Никола Николов за Борис Бонев: Казах ли Ви аз, че е много евтин лъжец?

Казах ли Ви аз, че Boris Bonev е много евтин лъжец?! Понеже му следя кампаниите под лупа, си спомням, че много разпалено обясняваше как ще ликвидира презастрояването на София. Даже размахваше някакъв измислен "План за София"! И какво излиза след 1 година управление на този сладкодумен Пинокио - само за последните 3 месеца Столичната община е издала разрешителни за 250 нови сгради с над 3300 жилища!"

Това написа във Фейсбук Никола Николов - национален координатор и пиар на ГЕРБ.

Ето какво пише още Николов:

"Ами честито на лековерниците, които повериха управлението на двумилионна София на едно момченце без 1 ден трудов стаж и авера му "татиното милионерче с фирмичката от Държавна сигурност"! А на софиянци - на следващите избори мислете и избирайте внимателно!"

Епицентър 

3 Коментара

Росен Банов - синоптик

13 hours before

Общинарят ,нещастен гей ,е ясен! А авторът е този ,който пише изявите на банкянеца във мрежата...И двамата са неприятни цървули!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.