Николай Дренчев: Депутати от "Възраждане" са били на групова терапия с психолог. Костадинов щеше да е ютубър

https://svobodnoslovo.eu/politika/nikolay-drenchev-deputati-ot-vazrazhdane-sa-bili-na-grupova-terapiya-s-psiholog-kostadinov-shteshe-da-e-yutubar/128602 SvobodnoSlovo.eu
Николай Дренчев: Депутати от "Възраждане" са били на групова терапия с психолог. Костадинов щеше да е ютубър

Изключен съм от групата на „Възраждане” в СОС, а от самата партия в първия удобен момент. Официалният мотив е, че съм изключен, защото съм подкрепил председателя на СОС. Две седмици се оправдавахме, че не сме подкрепили ПП-ДБ, след това бяхме упреквани, че сме подкрепили ГЕРБ. И в двата случая сме изключени. Това заяви отлъченият от „Възраждане” Николай Дренчев в предаването „Лице в лице” по БТВ.

„Имаше среднощно заседание на депутатите, които не са от София, за да изключат софийските. Последната дума е имал Костадин Костадинов”, поясни той.

„Аз съм застанал зад кандидатурата на Красимир Гълъбов. Той е авиоинженер, изключително добър професионалист. Вярвам, че след време ще се докаже, че съм бил прав. През 2017 г. съм го довел във Възраждане Той идва от средите на партията ни”, обясни изключеният от ПГ на „Възраждане”.

„Костадинов каза, че след изключването е настъпило спокойствие в партията – нищо подобно. Днес са имали групово занятие с психиатър. Той е имал две задачи – да успокои хората и да види кой е следващият враг с партиен билет. ПГ е била привикана на среща с Виждам чудовищна атмосфера”, разкри Дренчев.

„Възраждане може да е образът на Костадин Костадинов, защото е най-известен. Костадин Костадинов щеше да е един ютубър във Варна, ако не бяха хората във Възраждане. Хиляди хора са работили за него – денонощно и безкористно. Аз съм от първия ден в партия В, тя не е само Костадин Костадинов”, подчерта изгоненият партиец.

„Председателят на партията може да ме отлъчи от ПГ, но не и от партията. Ако имаме един силно нарцистичен и егоистичен председ на ПГ, той може да разхвърля цялата група, но законодателят е дал някаква стабилност”, подчерта Дренчев.

„Обвинението, че сме русофилска партия не отговаря на истината по отношение на нашите програмни документи. Има заигравка с русофилския вот. Това е по-скоро повърхностен образ. Не сме финансирани от Русия. Русия и САЩ са велики сили и трябва да се отнасяме с уважение към тях, но преди всичко важна е България”, разкри той.

„Най-трудно се финансирахме преди да започнем да получаваме субсидия. Сега получаваме 3 милиона и Възраждане става голяма сила. Сега нещата са различни, защото вече може всичко да се плати – автобуси, хора, сандвичи, пиари и т.н.”, каза още Николай Дренчев.

https://frognews.bg/

22 Коментара

Червената шапчица

преди 2 месеца

Само от ГЕРП няма изключени и напуснали партията...

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Италиански бос на смъртен одър вика сина си: - Искам да вземеш за спомен от мен моя пистолет. - Тате, аз очаквах да получа Ролекса. За какво ми е пистолет!? - Слушай, сине! Ще минат години, може да се случи да се прибереш по-рано и да завариш жена си с любовник. И тогава какво?! Ще му кажеш колко е часа ли...

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Български бизнесмен си преглежда счетоводната книга и си мърмори: - Баси и фирмата! Всички уволних, само аз останах и пак се краде!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Мъж паркира на заден ход: - Скъпа, гледай кога ще достигна стената. - Добре скъпи! Чул се силен трясък от удара на колата в стената. Жената казала: - Точно в 16:45, скъпи!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Николай Дренчев е един случайник, една шушумига, ваксиниран с ваксина за ковид 19 глупак, който протестираше против ваксините за ковид 19.

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Този бил ..довел във Възраждане ,някакъв си Красимир ( този, подкрепи ,,себе си,, в разрез с позицията на Възраждане ,и другите, които подкрепиха ,,постовете,, , които им дадоха) ,обаче бил авиоинженер( та нима предателството има ,,професионална,, избирателност ..?). ..Та той го бил Довел, ха ха..Та ,,говедо,, ли е ,че да го водиш..Не е ли по лична убеденост ,а? Какво ли всъщност очакваме да чуем? Прочетох една статия ,която ми хареса , ще ви копна нещо..

Коментирай

Иванов

преди 2 месеца

Ч.Ш. царица на вицовете. Много абстрактно сравнение е направила авторката. Нещата са далеч по-прости. Когато няма морал, когато няма и логично мислене, когато няма и вяра в Бога и страх от възмездие, това е светът, който ни заобикаля. Спазването само на десетте Божи заповеди би било достатъчно, а живеем в свят на лъжи, на насилие, свят далеч по-гаден и от джунглата. Там има повече разум и логика. Един сит хищник не напада никога, човешката природа е необяснима.

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

А ,и друго което ме разсмя от същия :,, Има заигравка с русофилския вот. Това е по-скоро повърхностен образ. Не сме финансирани от Русия. Русия и САЩ са велики сили и трябва да се отнасяме с уважение към тях,,.. Този вече е готов да прегърне и евроатлантическите идеи щом толкова ги..уважава. Аз уважавам свободомислещите хора , независимо от националността, зачитащи и уважаващи суверенитета на останалите държави! Този къде видя това при ,,англосаксите,, ..? При САЩ, да изброя ли и другите две? Ха ха ха..Егати и уважителния, ха ха ха..

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Ама са ги подредили един под друг- Този, Гунчева....,леле.. Бъдещето е на силните, меподкупните..Те ще останат. Това е сигурно.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Някаква кифла си направила пластична операция на носа. След операцията носът й се изкривил наляво. Втора операция - изкривил се надясно... И така общо 5 операции... После имала проблем със силикона в гърдите си - спукал се... Сега иска да си оперира джуките... Баси каръка е тази...

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Кифлата с кривия нос се казва Нели Георгиева и беше гостенка на Иво Сиромахов в 7-8-ми ТВ. Това го казвам, защото Муцинка не ми вярва и ми каза, че си измислям... Гледах и панорама по БНТ. Там обстановката беше трагично тъпа и скучна. Бойко Василев е глупав натегач.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

За да не се сърдят и другите баби! Освен Честита Баба Марта... Честита баба Меца, баба Яга, баба Цоцолана, бабината ви Трънкина и не на последно място на баба ти Хвърчилото! На баба ти хурката е само за интелигенцията.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Джо Байдън одобри! Американски самолети ще пускат хуманитарна помощ в ивицата Газа ---- Да те пуснат тебе... нали знаеш къде... „в близките дни“.

Коментирай

Бах ти Ревльото ...

преди 2 месеца

И да ревеш, и да не ревеш ... Дотука беше ... Брат Градев ... Аре, прояви малко мъжественост и недей да ревеш ...

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Продължават коментарите след думите на Лойд Остин, че "НАТО ще се бие с Русия в случай на поражение на Украйна" - Черната мангуста е без пикочен мехур и без простата, та плещи глупости...

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

След с*кс момичето казва на момчето: - Имаш много дълги и дебели мигли! - Като малък много съм плакал и са пораснали големи! Момичето: - А защо не беше пишкал повече приятелю!!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Две градинарки си говорят: - Имаш много хубави червени домати. Амониева селитра ли им слагаш? - Ами! Всяка вечер се събличам гола и се разхождам из градината. Като ме видят, доматите почервеняват от срам за една нощ! На другия ден втората градинарка се похвалила: - Доматите изобщо не реагираха, но пък виж краставиците какви дълги станаха!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

- Госпожице, с руса перука ли сте? - Леле-мале! А в магазина ми казваха, че никой няма да забележи! - Може би и аз нямаше да забележа, ако бяхте свалили етикета.

Коментирай

много са забавни

преди 2 месеца

Този предател тепърва ще го боли и ще охка, загуби много също като гуневата... хората вече го забравиха 😄 тъжна история!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.