Николай Дренчев: Обвиненията към Елена Гунчева са просто една партенка (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/nikolay-drenchev-obvineniyata-kam-elena-guncheva-sa-prosto-edna-partenka-video-2/127087 SvobodnoSlovo.eu
Николай Дренчев: Обвиненията към Елена Гунчева са просто една партенка (ВИДЕО)

Николай Дренчев – един от депутатите, отстранен от партия “Възраждане”, днес категорично заяви, че обвиненията по техен адрес, че са били финансово стимулирани да напуснат партията или да действат срещу заповедите на ръководството, са абсолютни клевети. Това се отнасяло не само до действията на столичните общински съветници от “Възраждане”, които в четвъртък подкрепиха избора на Цветомир Попов за шеф на СОС, но и за бившата му колежка Елена Гунчева, която също е жертва на компроматна атака от страна на лидера Костадин Костадинов.

 

“Обвиненията към Елена Гунчева са просто една партенка”, заяви днес Дренчев пред журналисти, но учудващо нито една медия не отрази изказването в тази му част.

 

Някои от прясно отстранените му колеги пък попитаха как така никой не търси сметка на ръководството на “Възраждане” защо оправдава нелогичните си действия с клевети и прехвърля проблемите, компрометирайки хората, който с основание ги критикуват. “Не може всеки, напуснал партията, да бъде обвиняван, че е взел пари, особено, когато помията се излива върху личности, допринесли за каузата и работили безкористно”, допълниха те.

Източник: crimesbg.com

13 Коментара

Майна

преди 2 месеца

От интервюто разбирам, че Костадинов бил отговорен за издигането на Елена Гунчева ( за която трябвало да поеме отговорността, след предателското и неявяване за ,,вота на недоверие,, ) и за предателството на отцепилите се тогава ,,предатели,,..А вие какви сте? Гунчева е предател, ама ,че е взела пари е ,,партенка,,..? Ясно е , че ако не се каже, е един вид легитимиране, че такива действия са подплатени ..,,материално,,..Хм.. Колко жалко е когато виждаш оправдания за предателство..

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Oт понеделник фермерите спират ефективните протести -- "Имаме разбирателство по трите точки, които бяхме поставили предварително. Към момента, това, което е важно е, че спираме ефективните протестни действия от понеделник. Събота и неделя вече бяха отменени. Ще се изготви текст на споразумение, между нас като представители на бранша и премиера, който да бъде разписан от всички", каза председателят на Националната асоциация на зърнопроизводителите Илия Проданов. --- Казах ли ви аз за Илия Проданов

Коментирай

Жоро

преди 2 месеца

Когато някой се отлюспи от дадена партия ,започва да разказва за безобразията ,които са се вършели преди в тази партия- мили родни картинки

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Сбогом, "Газпром"! Природният газ поевтиня наполовина --- Цeнитe нa пpиpoдния гaз пaднaxa c 50% пpeз пocлeднитe тpи мeceцa, ĸoeтo oтвeдe cypoвинaтa пoд ĸлючoвaтa пcиxoлoгичecĸa гpaницa oт двa дoлapa зa милиoн бpитaнcĸи тepмични eдиници. --- Само цената на моето парно се е надървила и не спада... --- Елементарно Уотсън, като черния петък. В четвъртък вдигам цената със сто процента, а в петък и слагам напречна черта и слагам 50% намаление за голи шарани. Кълват на гола кука.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Класика в жанра. - Това изпитвам към разни фермери и политици - презрение. Защото ако не бяха украинците, всички ние - и аз, и фермери, и политици - щяхме да клечим в кални окопи в очакване на путиновите отряди. Коментар от Евгений Дайнов: Проф. Евгений Дайнов, "Дойче веле".

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Как се ..,,променят,, приоритетите . Изказване на Дренчев за Гунчева: ,,Това обаче я вкара в поредица от противоречия. Например, докато твърдеше, че дори на носилка ще влезе да гласува против правителството, а след това започна да критикува парламентарната ни група, че е гласувала против правителството. Докато ние, като нейни колеги, се притеснявахме за здравето ѝ, понеже ни беше информирала, че може да остане инвалид, то една от частните телевизии я беше засякла как се придвижва съвсем свободно из Пловдив. Според мен проявата на един човек не би могла да се отнася към цялата група. За разцепване или разпад на „Възраждане“ не можем да говорим, тъй като ние сме обединени от каузата да преосновем българската държава...,,

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Може да погледнете и в Афера, ха ха ха..И там борят Възраждане, че изключват предателите, които въпреки решението ,влязоха в сглобка със ,,сглобката,,..Ами вижте, погледнете..Там не се допускат коментари против Делян и Сокола..- трият се. Тук пък изобщо няма опция за коментар. За какво говорим тогава..?

Коментирай

Ran_ran

преди 2 месеца

Нормално е да се отстрани човек, който се поддава на манипулация и започва да работи срещу интересите на партията. Кой ще си отстрани свой и верен човек? Възраждане се доказаха като принципна и сериозна партия до тук и за пореден път показаха, че думи и делата се покриват. До тук не са излъгали в нищо и не са изменили на принципите си. Ето това е моделът, който трябва да следват българските политици. ДА НЕ ЛЪЖАТ и ДА СА БЕЗКОМПРОМИСНИ КЪМ ПРЕДАТЕЛИ и АНТИБЪЛГАРИЗЪМ. Нали години наред говорим за борба с корупцията? Ето така се прави, за да се защити доверието към партията Затова Възраждане ще продължава да расте и дай Боже хората да проумеят, че да се осигури нормален живот в държавата ни е време да се отстраняват компрометирани личности.

Коментирай

Rositsa Uzunova

преди 2 месеца

Нормално е да се отстрани някой, който тръгва срещу интересите на партията си и с действия я злепоставя. Никой не отстранява свой и верен човек. Възраждане винаги са били искрени и до тук думите и делата им винаги се покриват. Това е единствената партия на която може да се вярва и единствената, която расте въпреки, че най-много атаки и лъжи има срещу тях. Сега за пореден път показаха, че са стабилна партия, отговорна пред своите избиратели. Те показват дори модел за български политици. Нали през годините всички говорехме за борба с корупцията. А това трябва да започне от горните слоеве. Ето така се прави.

Коментирай

Iva Ivanova: “Обвиненията към Елена Гунчева са просто една партенка”

преди 2 месеца

Класните авторки си личат отвсякъде ... Iva Ivanova ... Елена Гунчева ... И двете са за Нобелова награда ... Грешка ... Вселенска награда за литература ...

Коментирай

Симона Тодева

преди 2 месеца

Забелязвате ли предателште как още с излизане от партията и им се завърта езика? До вчера говорят едно с Възраждане, а днес вече бълват... Ако са били почтени към партията да го докажат с дела и поведение. Щом веднага обръщат палачинката, какво по ясно от тона, че е имало за какво да ги отстраняват от партията. Никой не обича предателите, но държавата ни е пълна с такива. Затова сме в това положение.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.