Николай Радулов: Ива Митева притежава рядко нахалство и дебелокожие!

https://svobodnoslovo.eu/politika/nikolay-radulov-iva-miteva-pritezhava-ryadko-nahalstvo-i-debelokozhie/52302 SvobodnoSlovo.eu
Николай Радулов: Ива Митева притежава рядко нахалство и дебелокожие!

Остра реакция срещу Ива Митева изрази в своя профил в социалната мрежа Николай Радулов.

 

"Ива Митева е е инициаторът за свалянето на Никола Минчев като председател на НС", написа Радулов и предупреди, че проект, в който участва Митева, е предварително обречен.

 

Радулов изнася и тайни от кухнята на ИТН - Ива Митева оглавила пума срещу Никола Минчев, защото от ГЕРБ ѝ обещали да я направит или председател на НС или министър-председател на едно ново правителство. Тя приела, а после се обърнала срещу всички, които подкрепили свалянето на Минчев. "Видях как по време на протеста срещу безумното сваляне на Никола Минчев беше побледняла и умряла от страх и си уреди да я закарат вкъщи с линейка", пише още Радулов. 


Ето пълния текст на Николай Радулов:

"Ива Митева притежава рядко нахалство и дебелокожие. От началото на 47-то НС убеждаваше мен и други депутати от ИТН, че трябва да напуснем ИТН, че не ни ценят и ни използват, че ни карат да натискаме копчетата без собствено мнение. Когато напуснахме изведнъж се обърна и ни обвини че сме предатели.

Ива Митева е инициаторът за свалянето на Никола като председател на НС, защото хората от ГЕРБ я бяха убедили че ще стане или председател на НС или министър-председател на едно ново правителство. Прекрасно знаейки причините, поради които напуснахме парламанетарната група, публично ни обвиняваше че сме се продали за пари, постове и места в листите на ПП.

Не можеш непрекъснато да интригантстваш и лъжеш безнаказано. Видях как по време на протеста срещу безумното сваляне на Никола Минчев беше побледняла и умряла от страх и си уреди да я закарат вкъщи с линейка. Проект, в който участва тя е предварително обречен!"

https://epicenter.bg/

2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.