Николай Събев: Извинете ме, подведох ви

https://svobodnoslovo.eu/politika/nikolay-sabev-izvinete-me-podvedoh-vi/110661 SvobodnoSlovo.eu
Николай Събев: Извинете ме, подведох ви

Моля всички които ме последваха за да направим България по добро място като Променим системата политически да приемат моите извинения .
Не се справих . Реших че са назряли условията и хората имат нужда от промяна . Извинете ме.
Подведох ви.

Коментарът е направен след като вчера бе обявено, че ще има национално отговорно правителство с втория мандат на ПП-ДБ и подкрепа от ГЕРБ-СДС срещу ротация на премиерите. Пръв за 9 месеца ще е Николай Денков, а след него на този пост трябва да застане Мария Габриел.

Предстои да бъде оповестено общото решение на коалицията ПП-ДБ и доуточняване на детайли на програмата на предстоящото правителство. 

Николай Събев се оттегли от политиката след 48-ото Народно събрание, като съобщи, че повече няма да се кандидатира за депутат, но остава свързан с "Продължаваме промяната". 

След последните избори друг негов пост разбуни политическите духове. 

"Ако са почтени, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им трябва незабавно да си подадат оставките и да напуснат ПП", гласеше публикацията на бившия транспортен министър.

https://glasove.com/

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.