Нинова към Борисов: Той като не посмя, аз го каня на дебат, отдавна чакам да се разберем като мъже!

https://svobodnoslovo.eu/politika/ninova-kam-borisov-toy-kato-ne-posmya-az-go-kanya-na-debat-otdavna-chakam-da-se-razberem-kato-mazhe/25965 SvobodnoSlovo.eu
Нинова към Борисов: Той като не посмя, аз го каня на дебат, отдавна чакам да се разберем като мъже!

Изненадана съм от мотива на г-н Бойко Борисов да откаже дебати с мен с арумента, че съм жена. Първо - това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Сигурно е забравил, че неговата партия подкрепя Закон за равнопоставеност на мъжете и жените. Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов. Отдавна чакам  да се разберем като мъже. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод думите на Борисов, че не знае дали иска да води дебати с жени.

"Второ - разбирам, че господин Борисов не желае дебат с мен без подкрепа от експерти. Това показва страх, че не е подготвен да се яви сам в пряк двубой. Каня го на такъв. Нека той определи мястото и условията за това", каза още тя.

Резултат с изображение за Нинова

http://blitz.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.