НС приключи единодушно с първия мандат

https://svobodnoslovo.eu/politika/ns-priklyuchi-edinodushno-s-parviya-mandat/130257 SvobodnoSlovo.eu
НС приключи единодушно с първия мандат

Един "въздържал се" от ПП-ДБ

С 226 гласа "за" и само един "въздържал се" Народното събрание прие отказа на Мария Габриел от поста министър-председател на България. С това се счита, че първият мандат е неизпълнен.  

След гласуването в пленарната зала, конституционната процедура продължава - с президента Румен Радев. Предстои той да връчи втори проучвателен мандат за съставяне на правителство на втората по големина парламентарна група - "Продължаваме промяната - Демократична България".

Габриел оттегли заявеното от нея изпълнение на проучвателния мандат за формиране на правителство. Това стана с подаването на заявление до председателя на Народното събрание и Парламентарната група на ГЕРБ-СДС. Документът беше внесен в деловодството на НС в понеделник сутринта в 9:09 часа. 

trud.bg

4 Коментара

онуфри

преди 1 месец

Сега е ред на "сглобка 2.0". Нищо не може да ме изненада.

Коментирай

Посетител

преди 1 месец

Това беше най-доброто шоу по телевизията! Отдавна не се бях смял така...

Коментирай

Timon

преди 1 месец

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://e.vg/alman

Коментирай

Мария луна

преди 1 месец

Най доброто което свършиха ПП ДБ,че провалиха нефелното правителство.Надявам се,вторият връчен мандат да приключи като първия на Герб,третите ще са БСП!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.