Общинските съветници от ГЕРБ: Повече не можем да отлагаме работата за София!

След 160 дни безвремие четири от най-важните комисии започват работа още следващата седмица

https://svobodnoslovo.eu/politika/obshtinskite-savetnici-ot-gerb-poveche-ne-mozhem-da-otlagame-rabotata-za-sofiya-2/127530 SvobodnoSlovo.eu
Общинските съветници от ГЕРБ: Повече не можем да отлагаме работата за София!

След 160 дни безвремие четири от най-важните комисии започват работа още следващата седмица

 „Повече не можем да отлагаме работата за София! Като председател на Комисията по обществен ред и сигурност обявих първото заседание на 20 февруари от 12 часа“, обяви общинският съветник от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Ваня Тагарева. Тя призова общинските съветници да поемат отговорност и да започнат да работят в интерес на жителите на столицата.

 

Цялостната културна и образователна политика на града ни е поставена в риск. За това сигнализира председателят на Комисията по култура, образование и наука към СОС Мирослав Боршош: „Знаете ли, че тази година може и да няма София Филм Фест? Свиках Комисията на 20 февруари от 13 часа, за да започнем да подреждаме този хаус.“

 

„На 20 февруари от 15 часа ще се проведе първото заседание на Комисията по финанси и бюджет към СОС. Повече от три месеца след изборите комисиите най-после ще бъдат свикани, имаме много работа за наваксване – столичани очакват от нас отговорност“, категоричен бе председателят на бюджетната комисия от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Димитър Вучев.

 

„160 дни безвремие в Столичния общински съвет приключва – това е отговорното политическо поведение. Работата за София трябва да започне“, заяви председателят на Комисията по икономика, собственост и дигитална трансформация Прошко Прошков. Комисията ще заседава на 21 февруари от 14 часа.

Източник: crimesbg.com

5 Коментара

Ееееее, не

преди 2 месеца

Съществителното хаос означава ’безредие, бъркотия’. Съществителното хаус се употребява за означаване на модерен стил в електронната музика. Защо тогава всички пишат 'хаус' ?!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Моята съвест е абсолютно чиста както пред колегите, така и пред обществото. Контактите ми със съдружника и адвокат на Мартин Божанов - Нотариуса адвокат Велимир Атанасов почиват на чисто приятелска основа. Семейни приятели сме. Виждали сме, но не сме говорили за работата му. Никога не е ставало въпрос за някакви конкретни производства, напротив, умишлено сме ги избягвали". Това каза днес пред БНТ подалият оставка ръководител на Софийската районна прокуратура Невена Зартова. swap porno family only

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

епилиран нежен ляв демократ атлантик --- Братя...не сте много тука във форума но на Украйна и трябва помощ. Хайде към фронта. Да помагаме на киевските евроатлантици. Знам че сте смели хора които са готови да умрат за Америка. Нали така пишеме по коментарите? Утре в 10 вечерта ви чакам на Нос Калиакра. От там ще потеглим с гумените лодки подарени на българският военно морски флот от САЩ, и ще ударим омразните руснаци в гръб през Крим! Тази изненадваща атака ще шашне руснаците и те ще дислоцират силите от Авдеевка в нащо направление и така ще дадем глътка въздух на ВСУ! Не забравяйте да минете през сексшопа да си вземете оръжия и други артикули от първа необходимост. Чакам ви!!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

- Днес ходих в аптеката и си купих опаковка от 12 презе*ватива. Аптекарката ми даде бонус и една дамска превръзка. - Че за какво ти е тази превръзка? - И аз това попитах, а тя ми вика: "Да си попивате потта от челото"...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.