Олеся Чук-Чук отново в работна поза се възмУтилА и ОгОрчила, че някой им посягал на териториалната цялост

https://svobodnoslovo.eu/politika/olesya-chuk-chuk-otnovo-v-rabotna-poza-se-vazmutila-i-ogorchila-che-nyakoy-im-posyagal-na-teritorialnata-cyalost/113821 SvobodnoSlovo.eu
Олеся Чук-Чук отново в работна поза се възмУтилА и ОгОрчила, че някой им посягал на териториалната цялост

Олеся Чук-Чук отново в работна поза се възмУтилА и ОгОрчила, че някой им посягал на териториалната цялост. Ми то, ако не беше Сталин, държавата им нямаше да я има. А ако не бяха тръгнали да избиват руснаци, българи и други, които не са укри на територията си, никой нямаше да ги закача.

Егати малоумните хохли! Искат те да се правят на нацисти с пречупени кръстове, да горят хора, да връзват хора от други етноси на електрическите стълбове и да ги заливат с боя, и когато някой ги перне през празните глави, да врещят каква несправедливост било.

Честно казано, толкова ми е писнало от тия наглеци, че това, което им пожелавам, и Путин ще се притесни да помисли!

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

Синята барета

1 year before

Чакаме новини от Шойгу и Ким Чен. И китайците и те са там, с тях. Сега погледнете глобуса. Малииии, много бе! ...Къде по точно започва и свършва крайна, че нещо се обърках? И откога гостите ни казват какво да ядем , мислим и говорим?

Коментирай

Олеся Зеленска

1 year before

Алоууу! До теб.н Сексоложката от ОСРАЙна. Щом освен от к/с/екс, разбираш и от политика- прочети това, асимилирай със закърнения си мозък от поетия много...биологичен материал😉 и коментирай Преди кризата в Украйна: The Guardian: "Добре дошли в Украйна, най-КОРУМПИРАНАТА нация в Европа." Reuters: "Проблемът на Украйна с нео-нацизма." Vox: "Украински комедиант превърнал се в президент е замесен в кашата с импийчмънта на Тръмп." NewEurope: "Управлението на украинският президент става все по корумпирано и АВТОРИТАРНО". След кризата в Украйна: The Guardian: "Борбата за Украйна е борба за либерални ИДЕАЛИ" Reuters: "За чуждестранните бойци, Украйна предлага цел, другарство и КАУЗА." CNN: "Украинците ни дават два УРОКА по демокрация, които американците бяха забравили." The Washington Post: "Зеленски: телевизионният президен превърнал се в герой." Нещо да кажеш ?

Коментирай

Олеся Зеленска

1 year before

Украйна беше превърната в най-милитализираната държава в ЕС през последните 10 години. На така наречените "украинци" /руските македонци/ им беше промит мозъка през тези години, поне десет пъти повече отколкото днес промиват вашия мозък с всички възможни средства. И за преден фронт на натовската милитаристична зона в тази територия беше изградена стройна система от свързани помежду си нацистки паравоенни структури - финансово обезпечени, въоръжени и мотивирани с античовешка идеология

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.