ОЛЕСЯ ЧУКЧУК ОТНОВО НАГЛЕЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/olesya-chukchuk-otnovo-naglee/115252 SvobodnoSlovo.eu
ОЛЕСЯ ЧУКЧУК ОТНОВО НАГЛЕЕ

Може да бъде изображение с 1 човек, читалня и текстово съобщение

Сексгуруто на дипломацията не пропусна отново да излее простотиите украински в българските медии. И сексгуруто заявява, че мир можело да има само при условията, наложени от Украйна! Айде, бе! Какво стана с контранаступа, бе, Олесьо? Къде са ви грандепобедите? Нали побеждавахте? Колко украински мъже и момчета изпратихте на сигурна смърт, докато политиците и олигарсите си гледате живота, а женката на Зеленчук обикаля френските бутици?

Това дипломатическо недоразумение е срам и за Украйна и за дипломацията. Ако имахме нормално правителство, трябваше да откажат тя да е посланик тук.

А условията, Олесьо, ги определя победителя! И тогава ти къде?!?

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

Посетител

преди 3 месеца

Подочух я сутринта. Дожаля ми за радиото, само го изключих... Украинско дерьмо...

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 3 месеца

Абе и на тази шията - като на онази - нашата..., забравих И името. Сякаш от един калъп правени.

Коментирай

Лили

преди 3 месеца

Рептилите са така! А оная нашта е Габриел!

Коментирай

Тина

преди 3 месеца

Най-типичната национална черта на украинците е наглостта- огромна, всепоглъщаща. Твърдя го от личен опит, който преди събитията се надявах, че се отнася само до персоните, с които съм се срещала без да обобщавам, но....съм сбъркала.

Коментирай

дърто хипи

преди 3 месеца

,,Правете любов, а не война"!!! Тази специалистка да ходи да специализира професията си с войниците на фронта и тогава ще настане мир!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.