Оправяй се, Цецо

https://svobodnoslovo.eu/politika/opravyay-se-ceco/25001 SvobodnoSlovo.eu
Оправяй се, Цецо

"Да мачкаш Цветанов, все едно с голо дупе таралеж да мачкаш". Това е Бойко Борисов от ноември 2010 г. После ще дойде дългата върволица от провалени разследвания след показни арести, драмата на лекарите от Горна Оряховица, шестте апартамента, обвиненията в подслушване на политици, за покриване на разследван полицай. Някъде там, през 2011 г. бившият вътрешен министър Румен Петков ще каже: "Цветан Цветанов може да счупи глупомер".

Това, че той не е в изпълнителната власт след 2013 г., е най-добрата оценката, дадена от прекия му ръководител Борисов, и ние можем само да замълчим.

С такъв политически багаж Цветанов стигна до сегашния сюблимен за него момент. От неделя насам господинът се опитва да влиза във "война" с президента Румен Радев, както твърдят любезните към Цветанов медии. Война няма. Има подозрително мълчание на Борисов за агресивното поведение на подчинения му и едно елегантно, почти небрежно отшамарване на Цветанов от страна на президента, с което го изпрати в най-дълбоката сянка.

Имаме "обосновани предположения", че Цветанов е в истерия, защото е поел ангажименти към едни хора, да свърши една работа, сега не му се получава и се опитва да си го изкара на други. Оправяй се, Цецо. Вeче не си интересен.

Георги Георгиев

Резултат с изображение за Цветанов

http://duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.