Оптимистично съм настроена - няма как Главчев да е толкова тъп и некадърен и чак такъв ибрикчия като Денков

https://svobodnoslovo.eu/politika/optimistichno-sam-nastroena-nyama-kak-glavchev-da-e-tolkova-tap-i-nekadaren-i-chak-takav-ibrikchiya-kato-denkov/131074 SvobodnoSlovo.eu
Оптимистично съм настроена - няма как Главчев да е толкова тъп и некадърен и чак такъв ибрикчия като Денков

Оптимистично съм настроена - няма как Главчев да е толкова тъп и некадърен и чак такъв ибрикчия като Денков. Не знам как успяха да ме накарат да гледам почти човешки някой от ГЕРБ, но на фона на алтернативата, която беше досега, това е факт.  Не, че има значение, пак ще прави каквото му наредят от Козяк, но поне да не дразни чак толкова много с малоумие. 

Ако трябва да съм честна, не виждам нито един политик в България, който да е в парламента и да искам да ни управлява. Хвани единия, удари втория, третия сам ще клекне. Ужас и ужасии. Но пък така или иначе никой не ни пита какво мислим, така че се отпуснете. 

Елена Гунчева-Гривова

7 Коментара

Майна

преди 3 седмици

Недей ни завира своята ,,честност,,.. , щото вече е демонстрира, когато убеждаваше Възраждане да не гласуват вота на недоверие на правителството на Петков. После си взе ,,болнични,,..Сега агитираш и за ГЕРБ... В служебния кабинет има четирима за министри и от ПП. ДПС също участват. Сглобката пак е ,,сдружена,, За теб е добре- няма е Възраждане, няма я българската партия... Той Кенет им каза- след изборите - ще работите пак заедно. Да не правя анализ пък на Росен Карадимов...Ми потърсете, инфо..

Коментирай

Елена

преди 3 седмици

Лъжеш като мангасар. Болничните ми бяха от 31 май до края на парламента. Ей, гнусни дебили.

Коментирай

Ангелина

преди 3 седмици

Главчев е позорище и посмешище!

Коментирай

Майна

преди 3 седмици

Да коментирам ли Елена Гунчева? Излиза, че всички , които подкрепяме позицията на Възраждане ( над 350 000 , а в момента всъщност са нараснали опасно за ,,сглобката,, ) сме ..гнусни дебили.,.. ... ...Гунчева, можеш да ,,легнеш,, и ..още..

Коментирай

Елена

преди 3 седмици

Майна, върви на майната си, където скоро ще отиде и партийната ти.

Коментирай

Пламен

преди 3 седмици

Майна, вече ти писах - Скривай се някъде, че дотегна на всички до смърт! То бива, бива, ама вол за мезе не бива! Костадинов лъже като Горно Оряховски циганин, а ти си платен трол - безделник!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.